Kemoj 11 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Ledinci - Novi Sad Motocikl: GSX-R 750 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde moze da se nadje klip za NSU Prima (sa 5 zvezdica) to je '61 godiste 175cc precnik klipa (izmeren shublerom) 63.33mm ili kao alternativno resenje ko lije aluminijum i obradjuje do potrebne dimenzije za upotrebu na ovom motoru inace , cene na E-bay su mi astronomski visoke a i ponuda je pomalo mrsava postojeci klip ima ostecenja , pa razmisljam da nalijem ili navarim nekako pa da se obradi na strugu ili slicnoj masini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 11, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Već sam to radio u jednoj radionici u BPešti , bilo je solidno . Samo treba uzorak , po kojem bi bilo to rađeno (uzorak se raseca na pola) . Cena bi bila , sa karikama oko 40-50 € (za više komada) , za samo jedan više . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kemoj 11 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Ledinci - Novi Sad Motocikl: GSX-R 750 K1 Prijavi odgovor kao problematičan imas bilo koju kontakt adresu ili link za njih ? hvala na brzom odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Mart 12, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovde http://www.karike.co.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 12, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 3. 2014. at 1:00, Kemoj je napisao: imas bilo koju kontakt adresu ili link za njih ? hvala na brzom odgovoru Ja sam kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kemoj 11 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Ledinci - Novi Sad Motocikl: GSX-R 750 K1 Prijavi odgovor kao problematičan hvala sacekacu koleginicu koja malo zna madjarski pa da proguglamo mislim da sam nasao neku firmu ali neznam madjarski i prevod stranice mi je los pa nekontam sta zaista pise na sajtu www.belcord.hu imaju deo sa hrvatskim prevodom ali je ostali deo sajta na madjarskom jeziku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...