Jump to content

Moto Zajednica

markoart

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu markoart

  • Rođendan 17.11.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Nis

markoart's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Kobac ce biti sahranjen sutra 27. 3. 2014. Na novom groblju u Nisu, opelo pocinje u 14:30h
  2. In Memoriam Predrag Tasić - Kobac:
  3. Pricaj! Kako gde sta?

    Kobac ...

    Ima li grobno mesto, znam da mu je otac umro pre 7-8 godina, imate li gde da ga sahranite? Kako da posaljem bar nesto malo para? kome da uplatim? imas li ideju?

  4. Vecna ti slava Kobac! Genijalac, izuzetan mehanicar, fotograf, pesnik, boem... Nedostajes Kobac! Molim sve ljude dobre volje da pomognu da sakupimo novac sto pre i ispratimo Kobca, telo je u kapeli od 22. 3. Kobac nije imao rodbine, ima samo brata blizanca koji zivi na rubu egzistencije i ne moze da obezbedi novac za sahranu.
  5. kupio sam hondu xl650v, trebam zameniti filter vazduha, u hondinom servisu mi traze 9000din za njega, a u louis katalogu sam pronasao neke proizvodjace i cene se krecu od 20 - 70 eura. Recimo Champion je 40eura a neki Delo je 20e. Koja je razlika i da li ovaj od 20eura moze da zavrsi posao?
  6. Prodajem klip za 2t Yamaha 125cc klip je za prvu specijalu 0.25 owersize pasuje za modele DT, TDR, TZR, 125cc. Cena je 25Eura kontakt na 064/322-6-550
  7. Znaci ove dihtunge NE KUPUJTE ZA YAMAHU DT ILI TDR!!!
  8. uradio sam to sa crvenim BOND silikonom za temperature 350C i nema da duva izgleda da su dihtunzi losi uvek sam stavljao isti dihtung
  9. izgleda da je problem u celicnom dihtungu, sva tri puta mi salju dihtung "made in Taiwan" koji na sebi nema silikon nego izgleda ofarbano a ta farba ne reaguje na toplotu nikako da spekne za glavu i cilindar (ne lepi). dihtung je sive boje a neko mi rece da su original crni. Jutros sam rasklopio motor a, vozio sam ga par dana sa jacom mesavinom tako da je ocrtao na dihtungu gde je produvao. ma da mi opet nije jasno kako jer su i glava i cilindar masinski poravnati i stegnuti moment kljucem na 2.2kg/m kao stu u knjigi pise.
  10. proverio sam, peraje sa ne vrte
  11. Evo vec mesec dana imam problem sa gubitkom rashladne tecnosti. Naime izbacuje mi rashladnu tecnost u prelivni sud i kada izbaci malo vise tecnosti onda motor podigne temperaturu. Zanimljivo je da pri voznji do 6000 obrtaja ne gubi tecnost a cim udjem u 8500- 9000 u stanju je da za 3min izgubi 100-200 grama tecnosti. a u sistemu staje oko 900grama do litar. Tako da mu tih 200grama mnogo znace. Dva puta sam menjao sve dihtunge na cilindru, ravnao sam i cilindar i glavu, zamenio cep na hladnjaku i ponovo imam isti problem!! Majstori pomozite, dajte neki savet, nemam para za skupe servise.
  12. kako blok, mislis na cilindar ili blok ?
  13. u prelivnoj posudi je tecnost uvek na istom nivou, nisam primetio da se boca napunila.
  14. izmeri imas li uopste struju na zici koja dolazi do bobine?
  15. Moze li da se desi da nesto sa pumpom za vodu nije ok, pa da to pravi problem? neverovatno mi je da je glava prsla a dihtunzi su novi stavljeni. ovaj lik sto mi je ravnao kaze da bi primetio da nesto sa glavom nije ok.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja