Jump to content

Moto Zajednica

Vujka

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Vujka

  • Rođendan 26.10.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Nyborg, Danska
  • Motocikl
    Kawasaki versys 650gt - 2021

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Vujka's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

63

Reputacija u zajednici

  1. Na zalost moj burazer iz familije. Moja mama i njegova sestre od striceva... Katastrofa
  2. Hahahah... Garant zbog papira. Srecu mi ne pominji, da ne pocnem da kukam. Sad je dobro, da se ne zalim, ali moze puno bolje. Cuvaj to sto imas, veruj mi... Deca i jesu izvor radosti i srece
  3. Pozdrav i dobrodosao kolega
  4. Dal sam stigao da obrnem igricu ili sam se zaglavio u istoj neznam, ali tu sam gde sam. Samo gas napred i ne gledam u retrovizor. Pozz
  5. Nepoverenje mehanicara je zato sto mi je rekao da je ok da bude na MIN, a ja iz mog iskistva kao sto sam napisao ranije, sva vozila do sada drzao na MAX, eventualno izmedju. MIN sluzi da ne bi trebalo da bude ispod toga. Inace to nije bio glavni razlog otkazivanje servisa kod tog mehanicara, vec sam uz to sam procitao online ocene i komentare i iskreno ima dosta primedbi na svoj rad. Zato sam odlucio da promenim servis. No svakako HVALA na pomoci, jer definitivno jesam dobio odgovore od svih vas i razloga za brigu nema.
  6. Slazem se u potpunosti sa tobom, ali kod mene je slucaj da je skoro na minimumu sa hladnim motorom, i u toku viznje varira, s'tim sto ne mogu da ocenim u voznji jer je posuda malo zavucena, a i zbog vibracija. Ono sto sam siguran je da do maksimuma ne dolazi nikako. Po meni ja mislim da tu malo tecnosti fali.
  7. Imam jedno pitanJe vezano za nivo rashladne tecnosti na Versys-u. Nadam se da je pitanje na pravom mestu. Da li treba nivo antifriza da bude na MAX ili je bitno da bude izmedju MAX i MIN? Mozda zvuci glupo, ali da objasnim... Posto je moj motor jos uvek u fabrickoj garanciji, isao sam kod jednog privatnog mehanicara da zakazem swrvis, koji je inace autorizovan serviser za Kawasaki, i koji mi je rekao da je NORMALNO da nivo bude izmedju MIN i MAX, cak blize MIN. Ja se ne slazem sa tim, jer gomilu auta sto sam promenio, 10 god vozio kamione, i sad radim kao kamionski mehanicar, i na svim vozilima antifriz na MAKSIMUM... Imam knjigu od motora i u njoj pise RADI OPTIMALNOG HLADJENJA ANTIFRIZ NA MAX. Zbog te njegove izjave, zakazao sam servis u ponedeljak u drugom servisu.
  8. Znam gde je ovo...Rodio se i odrastao nedaleko odatle. Samo pamet u glavu i cist drum i uzivancija
  9. Nek je sretnje... Da te lepo sluzi i dugo da vozis.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja