Jump to content

Moto Zajednica

Stefan02

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Kraljevo
  • Motocikl
    Honda NX 125 Transcity

Poslednji posetioci profila

72 profile views

Stefan02's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, danas sam zamenio opruge i sipao ipone 15w 50 ulje. Posle zamene opruga i ulja provozao sam 1-2 km i proklizava opet, mozda je do ulja mozda mu treba malo vremena da se prilagodi na novo ulje, ne znam mozda i ne treba uglavnom kada budem konacno resio problem sa kvacilom update-ovacu post. Ako neko ima jos neku ideju sta moze da bude neka napise, hvala i pozdrav.
  2. Luft sam izmerio kod rucice kvacila, smatram da nema potrebe toliki luft da bude jer ce rucica samo da landara bez veze.
  3. Pozdrav, izmerio sam lamele i metalne ploce. Lamele su kao sto sam rekao 2.9mm, dok su ove 1.6-1.5mm. Pogledao sam na internetu i trebalo bi da su mere ok. Sledece sta sam uradio stavio sam podloske skoro 2mm debljine ispod opruga na kvacilu i primatio da mnogo bolje hvata ali i dalje proklizava. Smatram da je do opruga tako da cu naruciti nove opruge. Ako neko ima jos neku ideju sta moze da bude neka napise. Pozdrav.
  4. Pozdrav, interesuje me sta moze da bude sa motorom, prilikom voznje pri malo gasi ide skoro pa normalno, cim se doda gas obrtaji rastu ali nista se ne desava, smatram da proklizava kvacilio, sajla kvacila nije pretegnuta ima lufta par milimetara, sipao novo ulje, ista stvar se desava, skinuo sam celo kvacilio pogledao sam diskove i jedne i druge deluju ok ne upaljeno. Premerio sam lamele imaju 2.9mm dok sam na netu nasao da treba da budu 3mm, one metalne sam zaboravio da izmerim, uglavnom me interesuje da li moze da bude do necega drugog ili bas to. Naravno sutra cu ponovo sve rastaviti i izmeriti sve lepo pa cu da dodam u temu koje su mere. I primetio sam kada sam rastavljao kvacilio da se cela korpa mrda za oko 3-4mm mozda i 5mm. Ne znam da li to treba tako, video sam na nekom yt snimku da se isto tako pomera napred nazad par milimetara.
  5. Hvala, ali malo je cena veca za moj budzet, uglavnom ako ne nadjem jeftinije moracu da kupim taj. Pozdrav.
  6. Potrebne stop svetlo ako neko ima ili zna nekoga ko ima da proda. Odgovara od ovih modela (CEV278) Honda NX 125 Transcity 1997 Cagiva T4 350 Malaguti Runner 125 Malaguti dune 50 Garelli Tiger Cagiva Cruiser 125 KTM LC4 600 1991 Aprilia Tuareg Rally 125 1987 Gilera Rx 125 Arizona Gilera Rc 125 Rally Fantic 241
  7. Potrebno stop svetlo za Hondu NX 125 Transcity 97' CEV 278 Odgovara od nekih Italijanskih modela motora kao sto su Cagiva T4 350 Malaguti Runner 125 Malaguti dune 50 Garelli Tiger Cagiva Cruiser 125 i sl. Da li ima neko.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja