Jump to content

Moto Zajednica

micopoo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu micopoo

  • Rođendan 20.10.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Lovcenac
  • Motocikl
    Suzuki GSX750F

Poslednji posetioci profila

99 profile views

micopoo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ja isti problem Imam, zamenio sam lamele I ulje, menjac ubacuje perfektno u brzine ali kad je u 1 sa stisnutim kvacilom jako tesko okrece I kada ga upalim zagrejem ga par minuta ubacim u prvu brzinu I on mi se ugasi
  2. Merio sam na klemama koje se kace na akomulator.
  3. Isto pokazuje, probao sa drugim kvalitetnim unimerom, trazim sad I nigde ne mogu da nadjem regler za njega da kupim. Ne uzimaju mi se ovi iz kine kazu da crknu brzo.
  4. Meni se desava sa svim ukljucenim potrosacima da gura 15,6 -15,7 to sam danas merio.
  5. Ne bi trebalo vise od 14,5 v da puni koliko znam, a on kad su veci obrtaji ide na 15 -15,1
  6. Resio sam problem izgleda, prosle godine mi se istopio konektor koji spaja zice od alternatora na instalaciju pa sam izgleda kontra vezao zato sto su 2 kabla sto idu iz alternatora iste boje. Povezao sam bravu I sve radi sada, ne crkavaju sijalice, jedino cu izgleda regler morati da zamenim, puni od 14,5 do 15 v jo cu to da ispratim par dana pa da ga zamenim ako bude trebalo.
  7. Pozz. Da li je neko od vas povezivao bavu sa aiexpresa na gsxf. Imam problem pa ako je neko poveziva znacio bi mi savet.
  8. Koju god kombinaciju da sam probao isto je opet, ili mi blicne dugo svetlo I pregori sijalica fara ili ako promenim raspored zica nece da upali ili ostanem bez stop svetla. Crvena I narandzasta sa motora sto idu imaju napon, crvenu povezem sa crvenom na bravi I crna sa brave ima napon ostale ne.
  9. Ok, probacu sutra tako pa javljam sta sam uradio. Hvala
  10. @Arakis Pozdrav. Zamolio bi za savet ako moze. Imam problem sa povezivanjem kontakt brave Suzuki gsx 750 f 1991 god. Crkla mi brava pa sam uzeo drugu sa aliexpresa al boje kablova nisu iste. Desava se kad okrenem kljuc na of da mi blicne far I izgori sijalica. Hvala unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja