Jump to content

Moto Zajednica

zdravkoco

Članovi
  • Broj tema i poruka

    22
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: zdravkoco

  1. Sam sam pravio, ulovio crtež sa neta, iskoristio mjere od neke druge honde i malo doradio, uglavnom odlično izgleda.
  2. Ima li ga ovde na slici? Skinem filter zraka , na to misliš?
  3. Može pomoć N.F.S. Raskopčao sam O senzor i napravio varalicu , ali nikako ne mogu naći koje crijevo da otpojim i da začepim, možeš li mi na slici označiti koje crijevo je u pitanju? Hvala
  4. Napokon uhvatih vremena da presložim prekidače za maglenke i dodam gear indikator , voltmetar i da presložim kablažu jer je bilo traljavo odrađeno. Usput čišćenje dekla lančanika koji je baš bio prljav.
  5. Mislim da je 0.5 Cm. Sent from my SM-A715F using Tapatalk
  6. Evo za uvid. Sent from my SM-A715F using Tapatalk
  7. Sretne kilomtere želim.
  8. Ja te trakice zatekao na motoru kada sam ga kupio i mislio skinuti ali kada sam vidio kako reflektuju noću , jok. Nije to loše.
  9. Hvala. Probaću obavezno. Poslano sa mog SM-A307FN koristeći Tapatalk
  10. Isto mi se desilo sa Motulom. Prije njega je bilo glatko a čim sam stavio 7100 dosta grublje. Ide van i probam Eneos. (Šaltanje prije motula bilo puter) Poslano sa mog SM-A307FN koristeći Tapatalk
  11. Na kojem ulju ti najljepše šalta brzine? Poslano sa mog SM-A307FN koristeći Tapatalk
  12. Probam inektor cleaner a ulovih i zeleni polir. Poslano sa mog SM-A307FN koristeći Tapatalk
  13. Koja ti je kilometraža motora?
  14. Gdje si nabavio taj guvernal? Hvala.
  15. Dozvoljavam. Iduće je struja, led, voltmetar, gear indikator tako da ću pretresati svu struju.
  16. U iščekivanju sunčanih dana, izvršene pripreme. Antifiriz Ulje kočnica i kvačila Svijeće Filter zraka. A i provjera semeringa viljuške (prošlo ljeto izmjenjeni semerinzi , čistači, ulje) Nemam podatak o prethodnim servisima, od prošlog maja sam izmjenjao motorno ulje i filter ulja, semeringe vilice sa uljem i vozao sezonu, sada na listu stavljamo i ovo. Ulje je bilo baaaššš....
  17. Uff ovi čepovi izgledaju odlično, imaš li dimenzije ili kako bi se moglo nabaviti? Hvala.
  18. Samo oprema i može se.
  19. To je onaj Palmer Bracket nosač, nije baš estetski na prvu ali radi posao, bitno ja da se baš može vizir podesiti za namjenu, inače motor sam kupio sa svim stvarima na slici tako da sada prilagođavam sebi.
  20. Hvala na dobrodošlici. Prepakovaću gadgete i dodati par stvari da to bude urednije. Sijalicu H7 sam probao na stolu i ne djeluje loše, vidjeću kako će se ponašati u faru, cilj mi je da smanjim potrošnju struje.
  21. Zimske radosti... Prepakujem sve što sam zatekao ugrađeno i sortiram (voltemetar, gear indikator, nosače mobitela itd).
  22. Hvala hvala na riječima dobrodošlice. Otkud CBF? Pa iskreno kratka priča, skinuo sam pokrivač sa honde i to je to... Danas uhvatih vremena da malo pregledam detalje. Zadovoljan sam hondom baš. Jedna današnja.
  23. Pozdrav svim ljudima sa foruma. Od skoro vlasnik jedne prelijepe zelene dame, Honda CBF 1000 SC58. Radujem se druženju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja