Jump to content

Moto Zajednica

Nole Bg

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1666
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Nole Bg

  1. Vrhunski, od Mačkovog kamena do Soko grada, samo steta sto je kratko. Dole pri dnu gde su one lepe krivine, zna biti rizle, nanese voda posle kiše. Svake god prodjem bar po jednom, uvek s osmehom na licu.

    Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока

    • Sviđa mi se 1
  2. Pre 4 sati, doktor je napisao:

    Baš tih poslednjih 4-5 godina, gužva je nenormalna, konstantno je kolona kamiona. Uopšte mi nije jasno kako je to nekada funkcionisalo, ali nije bilo ovolike gužve.

    Kada idemo do Čačka, uvek idemo "starim" putem jer nema gužve uopšte.

     

    Inače, Ljig-Preljina je odličan, od otvaranja autoputa gotovo prazan.

    A i krivine su odlične, ali i brze:moto2:

  3. @ProMaster Dare @Satelis cije mišljenje izuzetno cenim i poštujem , nam je stavljao na skutere dok smo vozili organske pločice i to je bilo ok, jer je stedljiva, cuva disk itd. Ali svaki motor, malo tezi i jaci, netreba uopšte imati dilemu sta staviti. Msm da je i Dare posle nekog vremena i par jacih i rizičnih kočenja promenio ploču i reko jebo disk glava je najbitnija i samo sinter. Ali opet svakom na volju sto bi se reklo. 

    • Sviđa mi se 2
  4. @ProMaster nadam se da si se našalio sad kad si preporucio pločice? @Gordak985 nissin sinter, malo je skuplje ali vredi svaki dinar, videćeš posle prvog kočenja. Tako sam ja kalkulisao kad sam uzeo hondu i uzeo neko djubre koje sam ubrzo bacio. 

    • Sviđa mi se 1
    • Podržavam 1
  5. Bio sam juče posle 3-4 god na voznji Krupajsko vrelo- Manastir Manasija i to mi je ostalo u sećanju kao jako loš put. Kad je uradjeno nzm, ali od ulaska u Gornjačku klisuru, preko Krupaje, pa skoro do Manasije, jedno 5-6 km pre manastira je loše. Ovo ostalo je skoro sve novo, i izvrsno za voznju. Preporuka:moto2:

    • Hvala 1
  6. Ja sad planiram nabavku novih.
    Neke od varijanti koje me zanimaju.
    Angel GT II , Dunlop Roadsmart 4 GT , Metzeler Roadtec 02 , ove su mi ušle u neki uži izbor.
    Razmišljam da po prvi put napred stavim sport gumu umesto sport-turing, ionako se zadnja brže troši a i menjam uvek u paru.
    Desilo mi se nešto čudno, prvi put do sada.
    Kad smo se vozili na Dolomitima i pri ulasku u oštre krivine a manjom brzinom, par puta mi se javio čudan osećaj na volanu.
    Kao da se prednja guma uvija, kao da ne sluša volan već hoće se otme kontroli. Nije jak osećaj ali se oseti na volanu.
    Motor nije menjao putanju već samo sam osetio talasanje na volanu
    Ne znam da li sam vam dobro objasnio.
    Gume su bile dobro napumpane, koliko se sećam.
    Sina s obzirom da si vozio road smart 3, uzmi 4-tvorku i uzivaj, ja sam bio odusevljen, dva seta sam potrošio, guma je ludilo.

    Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока

    • Hvala 1
  7. Čestitke kolega, sa srećom da se voziš i u zdravlju. Dobar izbor posle Er5, kao i svaki ima svoje vrline i svoje mane ali u nekim normalnim granicama korištenja sve će to da radi kako treba.

    Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока

  8. Je l' zna neko kakvo je stanje na putu Foča - Šćepan polje?
    Znam da je loš put, nego su najavljivali neke radove, pa ne znam ni da li su počeli, pa ako jesu da li se gubi neko vreme u prolasku, i tako...
     
    Planiram u julu da idem tuda, ali ako bih izgubio neke sate, moraće da ostane za drugu priliku.
    Sad u februaru išao tuda. Počeli da rade od Foče i možda jednu trećinu su sredili, ostalo još dve trećine isto kao i ranije. Ali msm da je to motorom ok, jest loše ali zato kad predjes u Cg odlično je. I taj kanjon Pive je vrhunski a i put je odličan. I dalje od Pluzina ka Nikšiću odlično, samo vatra.

    Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока

    • Sviđa mi se 1
    • Hvala 1
  9. Djole odličan motor a i cena po meni jako korektna. Ako adv u tom godištu ide i do 18000, zasto bi bilo mnogo 15000 za običan. Da sam gadjao i mogao u tom cenovnom rangu, nebi mnogo razmisljao. Prodaće se, kreće lepo vreme

    Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока

    • Podržavam 1
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja