Jump to content

Moto Zajednica

Sparki

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Sparki

  • Rođendan 29.01.1997.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Krusevac
  • Motocikl
    "Buduci" Kawasaki KLE 500

Contact Methods

  • Skype
    predragristic1

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Sparki's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Jedan od zanimljivijih putopisa. Jedva cekam nastavak.
  2. Zanimljivo, samo bilo bi ti jos zanimljivije da ides sa nekim, i malo da se bacis na kamp. Pozz.
  3. Svaka cast jedva cekam nastavak.
  4. Predobar putopis, sve je inzvanredno. svidjaju mi se slike. Inace sto se tice tvog sina, polako sve to ide sgodinama, i ja sam do koju godinu mislio da motori nisu nista posebno, jos i da postoji rizik od pada, ali kada sam seo na jedan suzuki, od tada mi se sve izmenilo, postalo je prosto neverovatno. POZZ
  5. Zdravo, evo i ja da se predstavim, inace sam medju mladjim ljubiteljima dvotockasa. Ja sam Nikola iz Krusevca, inace planiram da polazem za motor za pocetak neki od 125ccm, a kasnije na jace 600ccm. Motor koji bih voleo da kupim je kawasaki kle 500, inace vise volim enduro motore.
  6. Ovako posto jos nisam imao mogucnosti da se predstavim na forumu, pa samim tim mi je dala ova tema priliku. Ovaj putopis me je prosto zaprepastio, nisam ocekivao ovako nesto lepo, puno slika i detalja koji sve to prate. Iako samo slika govori hiljadu reci, ti si ''DOKTORE'' u ovom tvom putopisu dao dvehiljade reci, svaka ti dala (naravno malo sale). Nadam se da cu ja sa za nekih 7 do 8 godina ovako sa drugovima ili sa nekim clanovima ovog foruma obilaziti neke dalje destinacije. Iako imam samo 17 godina jedva cekam da polazem za motor od nekih 600ccm za pocetak. Znam da se moji kuci mnogo protive tome, ali sta cu kada volim. U glavi su mi kola (kao navodno bolje kisa, sneg , sunce, klima samo sednes i vozis ), medjutim nije sve tako , u srcu mi je motor, kada god vidim neki tako jak motor ili neki putopis prosto mi nekako adrenalin skoci. I pozelim da se i ja za koju godinu nadjem na tom mestu, sa nekom ekipom. Vama doktore sve najbolje, ovo ste nam bas prikazali u najboljem svetlu savaka Vama cast, kao da sam bio tamo. Nadam se da cu jednog lepog dana otici. I da ce moji popustiti da i polazem za motor, iako je to sada malo skuplje nego sto je bilo. Jos jedno svaka Vama cast i do godine ako ne i ove da citamo jos neki vas putopis. Ja malo oduzio. Pozz.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja