Jump to content

Moto Zajednica

turbopedja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    469
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: turbopedja

  1. Страшно... Туга до неба... Као да смо јуче седели пили пиво, причали... Ретко добар Човек. Збогом Брате, широки ти путеви небески...
  2. Јел у Маглају још постоји кафић Ла Папион и да ли се тамо још увек увече пева Мој Дилбере куд се шећеш???
  3. Ovo je neka karakondžula iza repa, mislim da je to centralni komp. Interesantna je mala nalepnica gde piše oznaka motora cbr1100xxx a ne xx.
  4. Bokilić, i to sam probao više puta, ništa
  5. Ovo je čini mi se originalni ključ i mislim da nema nikakvu elektroniku u sebi. A da je ključ u problemu predpistavljam da ne bi hteo ni kontakt ni verglanje....
  6. Rajko, moguće da je problem u ključu ali sam taj isti ključ koristio i u decembru kad sam se malo provozao po kraju, da li postoji mogućnost da se nešto u ključu " razmagnetisalo " ili sjebalo u međuvremenu ?
  7. Pronto, Hvala puno, već sam tražio na tom sajtu ali ovo nisam uspeo da nađem( mada BTW odlično znam engleski ) ovo ću da probam u sredu pošto su danas i sutra crvena slova ...
  8. Tražio sam na netu kako da uđem u mod za pretragu kvarova ali nisam našao ništa upotrebljivo. Ili su service manueli na prodaju ili savetuju da se ide u hondin servis. Jel zna neko kako da se uđe u mod za pretragu kvarova?
  9. Kill switch sam više puta proveravao. Kad je isključen, ugasi se zelena lampica sa ključem i neće da vergla.
  10. F1 se ne gasi, tj konstantno je upaljena lampica. Jel to predstavlja neku konkretnu grešku ili generalno neki problem ?
  11. Kontakt na kvačilu, čemu on služi. Za DR800 znam da otvara dekompresor ali ovde nemam predstavu ?
  12. Da li postoji neki centralni kompjuter koji je možda iz nekog razloga zablokirao ?
  13. Svaki rele sam instrumentom proverio i sprovodi struju.
  14. Idemo redom, svi osigurači izvađeni, očišćeni , provereni i vraćeni. Motor je bio prvo na ćopi a posle sam ga digona štender a ćopa vraćena. Pali zeleno svetlo za neutral. Dok se vergla ugasi lampicu za ulje ali lampica F1 konstantno gori.
  15. Gledam temu... Isti motor, cbr1100xx, isti problem. Ima kontakt, vergla ko lud. Međutim, kad se da kontakt, ne čuje se pumpa. Pumpa skinuta, probana, radi dobro. Takođe, svećice ne bacaju varnicu, brizgaljke ne reaguju, ne pokazuje ni količinu goriva u rezervoaru. Jel ima neko neku ideju šta bi moglo da bude ?
  16. S'obzirom da je prošlo desetak godina kad sam postavio svoje podatke ovde, vreme je da se promene. Lokacija je ostala ista, Lekino Brdo, Beograd. Nadimak isti turbopedja ili Pedja Balansero. Samo broj telefona je novi, 062 772 007. Pozdrav svima.
  17. Sve stara garda, pa ovo se ne propusta jes da sam radio nocnu i da idem na svadbu ali evo me dolazim 1. Vuja 2. Pablo 3. NeshaXX 4. Tatkonadzeja 5. Dexterr 6. Milanče019 7. Popsy 8 Turbopedja
  18. Ovaj covek je neunistiv ni lancani sudar od 11 vozila i autobus mu ne mogu nista, sve ih je razjebo jos trazi obestecenje
  19. Evo nama svezih clanova u klubu: Dunja, Kajsija, Kruska, Sljiva, sve maligan do maligana Dobrodosla
  20. Vecinu ovih terena sam obisao a i dosta toga sto u ovom tekstu nije pomenuto. Ne postoje reci ni slike koje mogu da opisu lepotu tog dela Srbije. Uglavnom sam koristio Afriku RD 03 i Dr 800 BIG ali najvise "Frankenstajna"( kros sklapan od vise vrsta motora) od 125ccm cetvorotaktni, koji se ujedno i pokazao kao najbolji za te terene. U principu sto laksi motor to bolje. Sad pakujem jednu cvaju 125ccm samo za to. Preporucujem svakom da obidje te predele. Treitorija je velika i rajska za ljubitelje netaknute prirode, koja, barem meni, uvek otkrije nesto novo. U nekoliko navrata smo organizovali voznje i okupljanja na Vlasinskom jezeru, o cemu ima i na ovom forumu.
  21. Evo sad je izasao iz operacione sale, butna kost mu je sredjena. Nema vise krvarenja. Krvna grupa je O NULTA - NEGATIVNA I dalje je na sredstvima protiv bolova. Kazu da je uspeo da sedne sto znaci da mu je kicma OK. Hvala ti Boze, samo da mu bude bolje. Koliko sam razumeo, sutra se borba nastavlja. Vlado uz tebe smo.
  22. Jos je u operacionoj sali, od jutros, Shok B, cekamo da izadje
  23. Vlada je nas stari brat, drug, prijatelj i pre svega mnogo dobar covek. Ceo dan molim Boga da mu bude dobro. Koliko znam, on je nulta krvna grupa. Potrebna je krv ali objavicemo detalje kad saznamo. Vlado, uz tebe smo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja