Jump to content

Moto Zajednica

CokiRS13

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: CokiRS13

  1. Prodato , moze lock teme
  2. Dakle na prodaju je Raptor 125 , motor je kupljen nov u Massetehnic-u u Novom Sadu , kilometraza je prava a prodaje se iz privatnih razloga (treba para) , motor je u izuzetnom stanju , moze se reci skoro nov. Presao je 360 km , stavljen je nov akumulator i uradjen je redovan servis. Neka slike kazu vise, ako ima nekih pitanja slobodno. Kontakt telefon : 069/110-70-35 Cena 820 eur
  3. Sto se tice massetehnic-a delova sigurno nece biti do kraja marta....
  4. Dakle dosao sam u posed jednog odlicnog skutera,redovno odrzavan , nikada padano s njega , nikada lupano .... Cena je 650 eur , uz male korekcije moguce , motor je 2009 godiste , presao 2800 km .... Kontakt : 063/110-70-35 c.o.k.i@hotmail.com ili PP na forumu
  5. PRODATO!!! Moze katanac
  6. Sasvim slucajno sam ja Cvjeticanin, sasvim slucajno je ovo slikano kod mene u radionici. Motor sada prodajem ja tako da to je epilog price oko tog motora.
  7. Jos jedan bitan detalj : ZAMENE ME NE INTERESUJU !!!
  8. Na prodaju gore pomenuti Kawasaki ZXR 750 1995 god presao nesto malo vise od 22.000 km Generalno u dobrom stanju , potrebna je nova prednja guma (dobija se uz motor) redovan servis treba uraditi , znaci zamena ulja i filtera. Zamenjene su sve 4 svecice , stavljene su NGK CR9E Zamenjena elektronika (CDI) Motor je uvezen iz Slovenije , ocarinjen je , placeni su carina i porez samo ostaje da se registruje, uvoz je odradjen pre 2-3 godine ali motor nije nikako bio regostrovan sto znaci da prakticno nije ni vozen kod nas. Cena je krajnje sportska i iznosi 1300 eur (ima prostora za malo korigovanja) Neki podatci o motoru: 750 ccm 120 ks (fabricki , navodno je podizana snaga, neispitano je) Kontakt na : 063/110-70-35 c.o.k.i@hotmail.com ili PP na forumu
  9. CokiRS13

    NSU Mammut

    Upalio je Far je od Prinz-a original , cak sta vise kuciste fara je prepravljeno tj napravljeno da moze da se montira na motocikl. @Dfast Nemam pojma veruj mi , i iskreno nije me interesovalo....
  10. CokiRS13

    NSU Mammut

    @Quasaar Nije wankel , ovo je klasicni 4-cilindricni agregat , poreklom iz NSU Prinz-a 1200 evo ti i slika originala http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/75/Heckmotor_NSU_Prinz_1200_C.jpg Motor je uslovno receno rezervisan , tacnije za sada rezervisan.
  11. UP ! Ajmo ljudi , dobar je motor
  12. CokiRS13

    NSU Mammut

    063/110-70-35 c.o.k.i@hotmail.com Skype nemam , msn imam , mail je gore.
  13. CokiRS13

    NSU Mammut

    Nazalost ne znam i nemam nacrt , mogu pokusati nesto uslikati ako ti to ista znaci.
  14. CokiRS13

    NSU Mammut

    @Panthocrator Ako imas taj znak viska , prodaj mi ga ili nemam pojma pokloni , inace pored motora ljubitelj sam oldtimer vozila , puno bi mi znacila ta znackica. @Gvozden , nemam nista od delova rama , ovo realno je rucni rad po nacrtu. Inace u originalu 1953 BMW R-61
  15. CokiRS13

    NSU Mammut

    Dakle moj cale odlucio da proda svoj motor , razlog prodaje je ne postojanje vremena i zivaca za restauraciju. Mammut je pravljen prema fabrickim nacrtima Munch radionice iz nemacke. Atestiran je i bio je registrovan do 2008 god, 1200 ccmgeneralne 47 kw generalnisan i presao mozda 100 km posle iste Cena okvirno 600 eur , maksimalno fleksibilna. Slike: Postoje sve plastike i oklopi za njega samo su skinuti s motora.
  16. Dakle na prodaju gore navedeni Suzuki GSX-F 750 Godina proizvodnje : 1999 74 kw / 100 ks 750 ccm Presao 36.500 km Nove gume (prednja i zadnja Michelin Pilot) Lanac i lancanici novi Nove svecice Redovan servis uradjen Cena za kes je 2500 , moze zamena za Honda CBR 900 RR ili CBR 1000 RR Kontakt: gavlik999@gmail.com 063/115-77-03 Ili mene na PP na forumu Slike: Na zadnjoj slici vidi se neznatno ostecenje plastike i to je jedina greska na motoru , sve ostalo je cakum pakum.
  17. Ne uspeh editovati prosli post , pa ajde da ovde lupim sliku skoro gotovog apollo-a ...
  18. Veliki pozdrav za Marshall-a , podrzavam njegovo razmisljanje i tekst koji pise , ali postoji jedan veliki problem a to je sto se realno svega toga pridrzava otprilike 0,1 % vozaca.
  19. Cena je niska koliko moze realno da bude , apsurdno bi bilo da ode nize.Iskreno sumnjam da ce cena padati. Ne znam ko ti je rekao ali mislim da se zeznuo malo.
  20. Ja sam uzeo Dunlop Run Scoot 207 u dimanziji 140/60 R13 , trebao bih to za sledecu sezonu montirati na apriliu pa cemo videti kako se ponasa , kostala me 50 evropskih.
  21. Znam koji je motor Isto tako ima i dva karba potpuno identicna ahahahah Salim se naravno , odgovor ti stize u temi Dizne.
  22. CokiRS13

    Dizne

    @Aca-pn Jbg nemam to sto tebi treba , sve je pocupano , rashodovao sam sve kompletne karbove.Jbg potrosilo se u sezoni. @Andrija Evo ti moj broj , posalji mi sutra sms ja cu otvoriti karb od raptora 125 pa cu ti javiti koje su. 063/110-70-35 Samo u poruci naznaci ko si sta si da ne bih iskulirao.
  23. Cena je nekih 1220 eur , snizenje je u toku , da li ce biti dodatno na sajmu , ne verujem.
  24. @Skemba Vidi kao sto sam napisao motor lakse dise , manji je otpor na izduvu lakse izduva gasove kroz izduv , cinjenica da se usijao je bas zbog toga sto se tu gasovi gomilaju i zagrevaju matal samim tim zakljucujemo da sporije izlazi iz masine i da se izduv greje. Kad to eleminises lakse tera gasove napolje imas malko bolji odziv na gas i neznatno vise snagr. Lose bi bilo da sam sasekao i lonac pobacao pregrade napolje jer kao i svaka druga cetvorotaktna masina i on mora imati kontra potisak zbog pravilnijeg rada ventila. To sto tebe drugovi odgovaraju od Apolla je iz prostog razloga sto verovatno nisu vozili kineza i ne znaju sta je to ( ne krivim ih i ne pljujem ih ) ali recimo primera radi u radionici imam jedan ZXR750 riknula mu elektronika , 250 eur novo , 140 polovno , i eto ti djavla a motor se nije posteno ni vozio. Sve je relativno , i sa apollom sam imao nekih sitnica i to tipa bombina , svecice , i jedan lik koji je slomio donji deo sasije. Mislim to je vec ultimativni slucaj koji je zabelezen samo kod mene u servisu. Stojim iza cinjenice da je to dobar motor , odnos cena/ kvalitet sasvim na mestu. @Damir Koliko sam skapirao ti vozis apollo ? I da slazem se za redovno odrzavanje to je ono sto cuva motor , i generalno pokazalo se da su kineske masine dobre , njih sitnice ubijaju. Sitne elektronike i gluposti.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja