Jump to content

Moto Zajednica

svetac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1448
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: svetac

  1. Verujem da bi u pola brze zavrsio da nisi zeleo da podelis sa nama,male tajne velikih majstora! Postovanje za svaku sliku i informaciju! Zapratio sam temu jer je Junior drmilan_ uzeo beverija 250,ostavio ga dok ne resi papire. dobro je da sam uz jutarnju kafu osetio benzin,rastavi,vidi gde curi,izvlaci gorivo,na karju bukvalno ovaj komad creva ostao u ruci a rekoh mu zameni sva creva......sada ce menjati......
  2. vidim da ce Ivan imati posla za jedan handmade vizir!
  3. neka uzme hondu nes 125-150ccm i da ga bog vidi!
  4. svetac

    DeWalt aku alat

    za ovo se daje bubreg,ali ja ovog momenta max 150e bih mogao da punudim!
  5. svetac

    DeWalt aku alat

    alat koji stoji je mrtav alat! moze fotografija punjaca? na koju struju radi posto je iz UK?
  6. dao bih glas stiku,jer sam i ja dok sam danima vozio kombi po ceo dan to praktikovao em se ne zalepe jaja em ne pece!
  7. tata nema pare za takve stvari,tata je proleter-baustelac!
  8. evo i tata da se prijavi i prati temu!
  9. odmah se vidi jel nakupac ili neko kome je dosadno ili pravi kupac,tako se i postavim kada zovu! poslednje sam ima oko auta koji ima pravih 200.000km i kompletan opis,ako pocinje sa cenom a ne normalnim pitanjima vezanim za predmet prodaje odmah prekinem vezu!
  10. svetac

    iGo kutak

    godinama mlatio po europi sa pratecom Sygic Sygic GPS Navigation WWW.SYGIC.COM Redefining the travel experience with the world’s most advanced offline GPS Navigation app for iPhone, Android and... nevigacijom na tel,platio life time neki 10ak ili koliko e . ako zamenis tel javis se,oni ti posalju novi pristupni kod i teraj!
  11. licna iskustva piagio typhoon 50cm 2T trosio kao apn4 nekih 5lit,Honda ness 150ccm trosi oko 3,5lit!
  12. slanje za dz ide i dalje ali ako narucujete npr u madjarsku,nekim cudom smo kao drzava ostali bez nekih nazovi povlastica! pokusajte kada nadjete zeljenu robu promeniti zemlju pa se pokaze odmeh razlika!
  13. generalno za po gradu ako bi nasao za svoje sokocalo bih probao,verujem da bi se odrazilo na potrosnju ali i na komfor u pozitivnom smislu!
  14. Ovakvo umetnicko delo kod nas nema da prodje AMS.
  15. Kada tada sam rekao da cu voziti motor iz TOP GUN ali avaaaaaaaj zivot nije dao! Pozdravljam i pratim ''Mavericka'' na delu!
  16. kako se uklopis sa dimenzijom gume skutera u auto program?
  17. svetac

    moto guzzi

    korekcija cene na 1650e
  18. svetac

    moto guzzi

    trazena je 1900e ali nije fiksna,moguc je dogovor! 0641307140
  19. svetac

    moto guzzi

    Moto guzzi falkone 500, god 1971 coper radjen kod Bigi boya u cantaviru,lako upravljiv,nije registrovan iz opravdanih nama svima znanih razloga ako je neko u mogucnosti da resi vlasnik je odustao teska srca od te borbe.
  20. kompletiran,sportskim filteromod motokultivatora
  21. pojma nemam,do sada nije tj bio je 10 god u turizmu. pozajmio sam nekome i nasao ga kod nekoga. bitno da nosi diznu 2,5 za antik boju,za rad na terenu. kod kuce je prva petoletka sa dva klipa,ventilator za ozbiljan rad. ovaj mali nikada nije imao ventilator nekada je radio radnju,nadam se da ce i dalje sluziti,ovih dana cu ga testirati bit ce farbanje neke kapije!
  22. na kraju od babe devojka. niko nije imao nikakvu ideju za glavu,fercera gura fino
  23. stara tema,nova dilema. koji nivo ulja je u ovoj glavi,gde se meri. mozda neko zna i koje ulje? mozda i koliko litara gura? izguglao sam da je od nekih vojnih kamiona nemackih .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja