Jump to content

Moto Zajednica

komaNS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    366
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: komaNS

  1. Ne puni ali neko je “cackao” po struji pa bih voleo da se pregleda onako ljudski sve oko napona i struje generalno.
  2. Pozdrav ekipo potrebna mi je pomoc U vezi punjenja na jednoj hondi NS i okolina. Hvala p.s. ako sam na pogresnom mestu postavio molim admine da premeste
  3. Nista lepse od ovog modela ZX6R po meni
  4. Cena 3000 din Sent from my HUAWEI LYO-L01 using Tapatalk
  5. Klincova kaciga na prodaju/omalila mu je jako dobro ocuvana pa sad skuplja pare za novu. Moze se pogledati licno u Mladenovcu(burazer poneo za zenu al njoj je velika) , a I poslati postom gde god. Dragan 063424130 Postavicu slike kasnije(nesto ne radi trenutno), a mogu polsati na Viber, mail, WhatsApp,... Sent from my HUAWEI LYO-L01 using Tapatalk
  6. I ja nešto kontam da bi Aleš bio u prvih 10
  7. Ok je vozač , SAXO je presekao put videvši parking mesto, iz leve je samo skrenuo desno , a skuter je bio u krajnjoj desnoj traci (dve trake za jedan pravac). Verovatno mu je bio u mrtvom uglu . Skuter je X10 350 star dva meseca i danas kad sam ga video u servisu izgleda kao da je ispao iz aviona.
  8. Brz oporavak želim kolegi .
  9. Onokad voziš bezveze bez nekog posebnog cilja ili mesta na koje moraš stići i uhvatiš sam sebe da se smeškaš ispod kacige. Taj trenutak nirvane Neprocenljivo.
  10. Grofe meni je Kawa palila na 102 ventilator .
  11. komaNS

    Traži se... ZX9R :)

    grofe u zdravlju da te služi
  12. Malo zazubica Što se MM tiče možete samo da ga mrzite i filozofirate mali je genije svidelo se to nekima ili ne možemo svi zajedno da mu pljunemo pod prozor, a u vezi harizme Doktorove znam samo da sam ceo cirkus ovog vikenda video (većinu uspeo i da slikam) sem njega valjda ima krizu u vezi sa onim bradatim pa se nisu odvajali jedno od drugog.
  13. kawazoki sta drugo da ti kazem nego srecan put i
  14. Nov u originalu je 21308 din da se ne iznenadiš , može da se poruči čeka se oko 2 nedelje.
  15. Drugari, Prodajem dvodelni kožni kombinezon za osobu 175-178cm visine i do 75kg težine . Ima komletno sve protektore, grbu , slajdere itd..... Nema tragova korišćenja , kao nov je . Pantalone sam jednom obukao , a jaknu sam nosio i redovno održavao . Star je 3 godine i proizveden je u Pakistanu. Jako kvalitetno urađen. Cenim ga 200€ kupcu POKLON dvodelno kišno odelo 062/554-056 DRAGAN
  16. Slobodno sipaj 300V kako predlažu kolege ima da ti popije litru , meni se lično ne dopada što je u njemu motul 5100 15w-50 pošto je to gusto ulje za njega , u njega ide po fabrici polusintetika 10w-40 . Proveri kompresiju kod nekoga ko se razume za svaki slučaj da znaš na čemu si jer plav dim pokazuje da sagoreva ulje.
  17. Bio u subotu popodne, Sremci na nivou kao i uvek na kišu smo navikli . Svaka čast
  18. Malom želim brz oporavak , verovatno je išao brže od dozvoljenog to je nesporno , a što se mojih sugrađana tiče mnogo bi pomoglo ako bi prvo pogledali u levo pa u desno umesto što u 80% slučajeva gledaju u pogrešnom pravcu kada se uključuju na put sa pravom prvenstva .
  19. Tuzna istina je šta god da urade da pokriju troškove ne mogu, a još tužnija što taj sajam prave u ovo vreme a ne zimi kada sami proizvođači daju popuste. Jedino što će biti na popustu je ono što nisu stigli da prodaju prošlih godina.
  20. Kaciga i jakna mogu da idu i u nekoj zameni za auspuh za K1.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja