Jump to content

Moto Zajednica

mirce ns

Članovi
 • Broj tema i poruka

  24
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

33 Neutral

O članu mirce ns

 • Rank
  U prolazu

Poslednji posetioci profila

298 profile views
 1. Mesto gde se sastajemo je Kladovo,tu nocimo i ujutro prelazimo granicu. Drugi dan . Prolazimo pored Tur Severina, pratimo put br. 67.Zatim ide Halanga-Malovac-Kokorova- Brosteni- Pieptani- Kalnik-Balesti- Targu Ziju i dalje put br. 67.Balcesti-Milostea- Horezu-Firesti- Buleta. Preci na put br.64 ispred grada Rimnicu Vilcea i ici desno prema putu br.73c. Nastaviti prema Kurtea de Ardjes put br. 7c,to je oko 255km. od Kladova.Mozemo tu prenociti pansion ,,JANKOVIC,, ili u Korbeni na 275km. od Kladova. Tu otprilike pocinje T.F. Treci dan. Idemo prema jezeru Bidraru i dalje prema prevoju Fagaras.
 2. Zoki moze li broj tvog telefona. Da te nazovem. Mircens.
 3. Od Kladova treba krenuti tu si u pravu. Dalje bi Turn severin-Halanga-Malobac-Kokorova-Brostena-Rosiuca-Cuperceni-Kalnik-Balesti-Uargu ziju-Kopacoaka-Becenstij-Baja de fier-Horezi-Kurtea de Ardjes(prenociste apartmani ,,RUXI,,). To je sve TF. Prelazi se brana i jezero Vidaru i uskoro vrh TF.Sledece mesto Sibinj-Sebes-Petresti-Tau bistra-jezero Alba(ovo je TA) spust sa TA .Novace-Targ Zuju.(prenociste hotel ,,YMY,,).Ovo je predlog sa tri nocenja.Svaki predlog je dobro dosao,pogotovo ko je vec isao i ima iskustva sa Rumunijom. Sto se mene tice datum je promenjiv zbog vremenskih prilika.A i predl
 4. Ako jos razmisljate o Rumuniji,predlog da se krene 5 jula, ponedeljak pa do 9 jula,petak.
 5. Da se mi nesto izdogovaramo pa da budemo spremni za gas do daske. Dajte predloge. Ako je neko isao a cini mi se da jeste neka da predlog za marsutu. Pozdrav.
 6. Moze jun ,jul,avgust. Cetiri do pet dana.Sve je stvar dogovora.Treba negde da se vidimo i da pocnemo sa planiranjem. Predlozi za mesto skupa, napisati. Jednodevna voznja.
 7. Zainteresovani za ovu voznju neka se jave da nesto isplaniramo,za sezonu 2021g.
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja