Jump to content

Moto Zajednica

Petrone

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kymco agility city 125 ccm

Poslednji posetioci profila

434 profile views

Petrone's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Mislim Tajvan a pišem Korejea 'bem ti onog blesavog Kima sve mi izmešo u tu Aziju , znam u pravu si , i to da rade za Kawasaki
  2. Petrone

    Super SOCO TC

    Meni cela priča izgleda interesantno, posebno retro dizajn čak sam razmišljao o "našem" Motogrini skuteru, ipak na kraju benzin i zagađivanje okoline . Ipak je cela priča sa e skuterima je na početku. Ovaj "inglišman" ima neka iskustva sa mašinom, brzo trošenje kočnica (što se ne bi dešavalo da im ubace npr. EBS (Electro-magnetic Brake System) aktivni sistem kocenja elektro motorom - RBS (Regenerative Braking System) , regenerativna energija kocenjem, što bi naravno podiglo cenu ali bi usporilo trošenje kočnica i povećalo domet baterije) neke dečije bolesti "kineske " elektronike. Ali kako tehnologija bude napredovala, ko zna. https://youtu.be/A9mZRf_-RjI
  3. Petrone

    Super SOCO TC

    Električni skuteri | Motogrini MOTOGRINI.RS Prodaja elektro skutera (na struju, baterije), Beograd... mislim da ga oni uvoze pored ovih svojih koje takođe proizvode u PRC (China )
  4. Još jedan manji "kufer" na doradi kod majstor Rajka.
  5. nisam siguran 100%, ali za 125 ccm devojka iz Lošmijeve ekipe reče oko 8000 d, kad sam ja registrovao.
  6. Kupio polovan Kymco agility city 125ccm sa nepunih 9000 km na satu, 2013. Promenio ulje, sipao Motul, očistio filtere, očistio karburator. Ide, pali, za početnike puna kapa. Potrošnja 3-4,5l, precizno mereno "odokativno", kraće relacije do 10km. Jeftinije od gradskog prevoza ;-) Pohvale za Korejance.
  7. Registrovao kod njih skuter a onda i auto. Kao i u prethodnim postovima, profesionalno, brzo, opušteno. Pozdrav za Miloša i ekipu.
  8. Da se predstavim : Igor iz Bg, vozim Kymco agility city 125ccm, skoro godinu dana. Pozdrav za sve članove foruma
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja