Jump to content

Moto Zajednica

ValePA

Članovi
  • Broj tema i poruka

    30
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: ValePA

  1. Mnogo šta nije usklađeno pa smo i navikli. Ali komentator uporno priča o jednom takmičaru i kaže pogledajte. Pa gde da pogledam? Na TV ekranu su Rosi i Vinjales a komentator priča o trećem. Gde komentator gleda? Jedan takmičar je skliznuo sa staze, a komentator će "vrlo ružna povreda, mislim da je povredio ključnu kost i stomak" Pa onda priča o formuli 1 iako gledamo moto GP. Pa krene da objašnjava o poreklu porodice Stivena Spilberga. Neka uzme malo internet u ruke i prouči sve vezano za stazu i takmičare.
  2. Posle ovog današnjeg komentarisanja treninga ostao sam bez teksta.
  3. Evo sam našao link ako nekome treba da poseti fabriku KTM i sledećeg dana na stazu Red Bul Ring u Austriji.
  4. Moj predlog za naslovnu stranu magazina. Marija Erera
  5. ValePA

    Formula 1

    Колико ја могу да приметим тренутно најбржи болид је у екипи Ферарија. Џабе им то кад као тим не функционишу. У Монци ће се максимално срозати. Док се не пронађе неко ко ће да лупи шаком у сто и доведе најбољу екипу нема ништа од добрих резултата. Остају нам Мерцедес као најбољи тим , Ред Бул и Рено.
  6. Izveštaj RTV Pančevo o dolasku konvoja humanitarne pomoći. Hvala dobrim ljudima. Bajkeri pomažu
  7. U Pančevu sam prošli broj kupio u trafici na pijaci. Ulaz iz Zmaj Jovine ulice.
  8. Evo jedne fotografije iz Dukatijevog muzeja u Bolonji.
  9. Evo pozdrava od mene. Jedna fotografija iz Muđela.
  10. Samo da podsetim da vozači Dukatija treniraju na stazi u Muđelu tako da su praktično tamo domaćini. Lepo bi bilo da postignu dobre rezultate i na drugim stazama.
  11. Snimio sam prošle subote na parkingu kod Dukatijevog muzeja u Bolonji.
  12. Kupujte domaće. Znate li kako je teško nešto napraviti u ovoj zemlji? Ista je stvar i sa našim magazinom koji je proizvod nekolicine entuzijasta. Ništa nam neće pasti sa neba. Mogli bismo da podržimo magazin kupovinom.
  13. Eto ga najzad magazin u mojim rukama. Baš ima lepih tema. Od servisa, saveta,zakona do zanimljivih filmova o legendama moto sporta. Ima i putopisa, a zastupljen je i Moto GP. Tu su i najave događaja i trka. Ocena: 46
  14. Imam jedan predlog, Da redakcija našeg magazina razmotri ideju o štampanju zidnog kalendara za narednu godinu sa Moto GP temom.
  15. ValePA

    Hrana!

    Svratio sam do Topole.
  16. Monca F1, Italija Klinci se nadmeću ko će za što bolje vreme da zameni pneumatik.
  17. Javlja mi se! Da li me čujete? Takmičari će biti posebno napeti zbog uticaja mladog Meseca.
  18. ValePA

    Formula 1

    Gledam nešto plate za ovu sezonu vozača u F1. Nisam siguran da je Hamilton toliko bolji vozač od Botasa. Čak mislim da nije Botasa da zadržava Ferštapena i Fetela ne bi Hamilton ostvario takve rezultate.
  19. Završila se trka. Prenos bio na SK. Najavljuju onu tabelu sa statistikom koliko je ko bodova osvojio i kako se kotira u generalnom plasmanu. Ma najviše 7 sekundi treba za to. CUT. Prekida veliki brat i ubacuje neodređeni spot koji generalno veliča fudbal i hokej.
  20. Udubim se ja u prenos trke. Ono neka žešća akcija a komentator priča nešto što nema veze sa ovom akcijom. Posle nekog vremena shvatim da komentator ima još neki monitor pored sebe i priča nešto što nema veze sa ovom trkom koju gledam. Ja sam mislio da će komentator da mi nekako približi prenos trke, a ne da mi priča nešto što nema veze sa trkom i izvodi neke zaključke koji me ne interesuju. Odrastao sam čovek (svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem ) pa me ne interesuje za koga navijaju komentatori tv prenosa.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja