Jump to content

Moto Zajednica

djoledb

Članovi
 • Broj tema i poruka

  179
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

64 Good

O članu djoledb

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 08.10.1969.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Novi Beograd
 • Interests
  Uživanje koje druge ne ometa...
 • Motocikl
  Jaca 125

Poslednji posetioci profila

1900 profile views
 1. djoledb

  Punjenje Akumulatora.. MTX7A-BS

  Поздрав, И ја сам власник Cars Pro EBC 4000, купих га пре три недеље и неки дан. Акумулатор се испразнио на 11 v, за 5 сати се напунио као што пише и на самом акумулатору (Landport YTX7L-BS 12V 6Ah), наравно напон је 12,8 v, те након 4 (четри) дана монтиран и успешно је покренуо агрегат након тромесечног мировања... Дакле пуњач ради и слободно га користите...
 2. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  може замена и за пуњач акумулатора, али паметан пуњач...
 3. djoledb

  Штапови за пецање

  100e фиксно...
 4. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Хвала на одговору, и у Србији можеш да купиш јефтиније моделе бисага, исто тако можеш уместо јапанских скупих мопеда да купиш рецимо јефтине кинеске мопеде..., а сад шта купити? Али свако има право на свој избор, а и мишљење под условом да не угрожава друге. Цена је доста битан фактор приликом избора, неко купи јапанца, а неко кинеза и чињеница оба купца се возе. Тако и са бисагама у обе врсте и у скупље, а и у повољније могу да стану ствари, али колико дуго могу да се користе јефтиније, а колико дуго скупље? Вољан сам да попустим , али не много као што су јефтинији модели.
 5. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  није фиксно...
 6. djoledb

  Штапови за пецање

  није фиксно...
 7. djoledb

  Штапови за пецање

  Цена 130е...
 8. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Добро јутро, И мене чуди да од продје нема ништа, а о навлаци или неком јастучићу кроз измаглицу прођоше неке мисли. За наступајућу сезону због величине машине на њој биће коферче, танк торба (коју иначе не волим) и ранац или нека репна торба. Или без драге те траке неће да сметају... Бисаге ако продам продам, а у другом случају чекаће неки други двоточкаш... можда продаја не иде јер сам био искрен и рекао прави разлог продаје, нисам трговац те не хвалим робу . Хвала на предлогу, не шкоди Поздрав од Ђолета.
 9. djoledb

  Штапови за пецање

  Поздрав, Нећу више да пецам шарана те продајем два спро штапа и две спро машинице. У року од три године били на води само два пута, дакле готово нови само купљени и тестирани... Цена разуман договор у складу са стањем, продајем, не поклањам... Више о њима погледајте на: Spro Manhatten Tele Carp 3,6m 50-100g OCTOPUS.RS Spro Manhatten Tele Carp spod stap za pecanje SPRO Super Long Cast Pro 4.000 šaranska mašinica CARPMANIA.CO.RS SPRO Super Long Cast Pro 4.000 Robustna i izdržljiva šaranska mašinica iz SPRO-a. Понуде на ПП... Ћао од Ђолета.
 10. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Поздрав, На мом мопеду не стоје никако, нити су стајале те нема фотки...али има видео о томе како би требале да стоје : Моја драга неће да осети под својом позадином ништа друго осим мене, шта ћеш моћ навике.
 11. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Мислим да су још увек ту... може замена и за неку репну торби као што је ова https://www.moto-mania.rs/catalog/kappa/oprema-za-motore/moto-torbe/repne-torbe/repna-torba-wa404-kappa.html или нешто овако https://www.moto-mania.rs/catalog/kappa/oprema-za-motore/moto-torbe/tank-torbe/tank-torba-lh201-kappa.html, а можда и неки мото-ранац. Понудите нешто у складу са мојим моторчетом (yamaha ybr 125) за пртљаг. Наравно стање без грешке и фирмирано... Поздрав.
 12. djoledb

  Mitas gume

  Митас МЦ7 Хтео сам пирели сити демон гуму за задњи точак, није их било за моју љуту машину. У првом тренутку сам био скептичан, а приликом монтаже и много забринут. Никако да се "залепи" за зидове фелне, но паметнији попушта...срећом након 2000 и кусур км по сувом одушевљен сам, боље држи него метцлерка ме 22. По киши не возим... Дубина шаре је 4,5 мм, ако сам добро упамтио, кочење боље.
 13. djoledb

  Бисаге за моторче капа лх 202

  Као нове у радњи или код мене некориштене, а купљене по оној цени на рачуну у радњи? Не бих да губим више, нису биле ни окачене на моторче...уредно су запаковане назад у кесу као и кад сам их пазарио.
 14. djoledb

  Kupujem Trabanta

  Може ли још нека информација, а и фотка о плавцу?
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja