Jump to content

Moto Zajednica

xenoks

Članovi
  • Broj tema i poruka

    47
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu xenoks

  • Rođendan 08.05.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Krusevac
  • Motocikl
    Vespa PX200E

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

xenoks's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

29

Reputacija u zajednici

  1. Mozda nisam ispratio, deluju mi da su gume farbane, zanima me cime. Ili su white wall u originalu?
  2. Koliko znam senzor abs meri metodom, 0-1, prazno polje - puno polje. Ne zna da li tocak ide napred ili nazad. Mozda nisam u pravu, ali posto je neko izneo podatak da taj motor nema sezor nagiba zadnjeg dela, deluje mi da je to uzrok.
  3. E sad, kod prevrtanja motora, pitanje je da li senzor registruje da tocak stoji. Mislim, tocak stoji, ali se ceo motor okrece oko tocka, sto mu dodje na isto kao da tocak nije blokirao. Mislim da u tom slucaju samo senzror nagiba moze da da pravu informaciju.
  4. Jedno laicko pitanje, zar nije jeftinija varijanta imati nekoliko kartica za snimanje, nego kupovati skupe uredjaje za prebacivanje?
  5. Kod eken-a H9R samo stabilizacija kvari utisak, i mozda trajanje originalne baterije , ali to je resivo. Ostalo je ok za neku normalnu amatersku upotrebu. Doduse, mozda zato sto je koristim na vespi ima dosta vibracija, mozda bi na nekom ozbiljnijem motoru to radilo kako treba. U svakom slucaju, za ulozen novac ja sam zadovoljan. Evo par snimaka pa proceni.
  6. Moram da narucim jos par dodatnih, ove sto sam dobio uz kameru su bas pocele da zezaju. A imam i problem kada je koristim ko dash cam u kolima, i ako je prikacena na usb posle nekog vremena se isprazni. Mada, to jos uvek moram da ispitam, da li je do baterije, kabla, kamere ili usb punjaca u kolima.
  7. Koju bateriju uzeti za eken H9R, da li pasuje sa nekog drugog modela, a da je kvalitetnija?
  8. Taman da kisa da spere onu prasinu sa puta do izletista.
  9. Vidim da se dosta njih zali na domet daljinca eken-a H9R. Moj uopste nije radio, a 'problem" je bio fabrickoj bateriji daljinca koja je stavljena sa sve zastitom da se ne bi trosila. Samo otvorite daljinac i skinite foliju sa baterije. E sad, ja imam dva druga problema, kao da mi ima malo lufta u vodootpornom kucistu. Ne ulazi voda, probano na moru vise puta, ali kad malo protresem kuciste osecam kako se kamerica pomera unutar istog. I drugi problem, kad je koristim u autu kao dash cam desi se da posle duzeg vremena zaglupi, prestane da puni sa upaljaca i ne moze da se upali dok se ne izvadi baterija. Stalno pokazuje batery low. Da li je do baterije, punjaca u autu ili softvera, ko ce ga znati.
  10. Srecan put i ne skrtari na recima i slikama.
  11. Hvala Igore. Samo 10.000 ima, nije dugo vozena jer ja lenstina nisam imao dozvolu do prosle godine. Kod mene je od '89. i morala je da se presprica zbog dugog stajanja. Inace je sve vreme redovno paljena.
  12. Ja sam juce otvorio sezonu.
  13. Bogami, sestri se smeskaju oci.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja