Jump to content

Moto Zajednica

Sveta 5.

Članovi
  • Broj tema i poruka

    999
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Sveta 5.

  1. Harley takodje, ali za alrm.Kod njega okrenes prekidac za kontakt (kao na sporetu) a da bi ga upalio treba ti onaj privezak.Meni je na Harliju na istom mestu u susednom gradu dva puta crkla bateruja.Pomocu pomenutog prekidaca i prekidaca za migavce (ima ih dva za levo i desno) otkucas sifru i pali.Verovatno je i motor o kome sam pisao imao osim kombija neko bolje resenje.
  2. Bas za velike kilometraze to sve ne treba
  3. Kako je krenulo Zile nece moci da se vozi bez Wi-Fi konekcije.Setih se jednog dogadjaja od pre nekoliko godina.Pozvao me decko koga poznajem sa ovog foruma da mu pomognem i donesem unutrasnju gumu 21" stao je izmedju D.Milanovac -Majdanpek puta.Drugi maj je bio pamtim ,nigde nikog ali sam je ipak nasao.Vozeci prema njima vidim nekoliko motora zaustavljenih i misleci da su oni stanem i ja.Veliki motor, lep ,nov neka registracija iz vojvodine mozda ZR reg i pored dva momka iz Majdanpeka.Problem je sldeci motor se valjda pali ,daje kontakt pomocu nekog elektronskog "kljuca" bez kontaktno i on je zaboravio kljuc u koferu koji je u voznji ispao.Da bi resili problem uzeli su neki kombi da natovare motor i plan je da polako vozeci putem koji su prosli vide ako dodje do konekcije.Da li su uspeli ne znam ali prvi maj im je sigurno propao.
  4. Sa tim pletenim rukavicama ni grejaci ti ne bi pomogli,
  5. Ja sam krenuo sa karburatorima sa njima cu i da zavrsim.Eletronika, jedino priznanje joj odajen zbog smanjenja potrosnje i tu je po meni kraj .Blagodet tempomata sam video jedino na kamionima u saradnji sa motornom kocnicom,desna strana auto puta i nemas potrebe desnu nogu u istom polozaju da drzis satima i satima,na putnickom vozilu imam ali ne koristim.ABS i CBS imao sam na Panevropi nikad mi se nije ukljucilo,modovi ,automatski ili poluautomatski menjac u cemu je onda draz voznje motora.
  6. Prerasti Vratne Prerast,otvorena pecina ,reka Zamna selo Plavna
  7. Ovaj poslednji \Transalp jos ne znanm uzeo sam ga skoro pre 2 meseca sa Afrikom sam najvise presao Karpati,Kavkaz Albanija.... a Evropa kad sednes na nju kao da si uzahao lokomotivu.,napravio sam samo jednu veliku turu i to po Turskoj 25 dana i 7000km ne uzbudjuje se zbog bocnog vetra koga u Turskoj ima na pretek za tu njenu snagu potrosnja razumna 5,5 l kod nas nedovoljno poznat i podcenjen motor.
  8. Sveta 5.

    Retrovizor

    Panevropa 1100 levi retrovizor komplet prodajem
  9. Honda ST1100 Paneuropean,RETROVIZOR,levi polovan prodajem
  10. greska nije Stubik nego Sikole
  11. Na delu Timoka izmedju Zajecara i njegovog usca u Dunav i izmedju dva sela Cokonjar i Gradckovo prva hidrocentrala izgradjena u posleratnoj Jugoslaviji. Specificna je pored toga sto poseduje i riblju stazu Ona nije bila predmet mog narocitog interesovanja osim sto je nezaobilazana za prelazak na drugu stranu reke i odlazak na jednu atraktivnu lokaciju MEANDRI TIMOKA Zahvaljujuci clanovima Planinarskog sportskog drustva Ljuba Nesic iz Zajecara njihova obelezena planinarskim oznakama staza nepogresivo vas vodi do vidikovca na obliznjem brdu.Za njih kako je deklarisu "laka staza" za mene imog drugara i nije bas.Ali sav zamor i napor na kraju vas nagrade prekrasnim pogledom na tu prirodnu lepotu.Nas dvojica sa 70+ godina eto pretekosmo.
  12. Na putu Zajecar-Negotin ispod samog Deli Jovana i istorijski poznatih Stevanskih livada nalazi se selo Stubik.Nekada poznato po lovnom turizmu a jos ranije po odmaralistu IHP Prahovo na Stevanskim livadama, sa sportskim terenima ,bazenom i ostalim sadrzajima.Odmaraliste je davno zapusteno devastirano a sada je ta lokacija samo usputna stanica retkim lovcima na putu za Deli Jovan gde u privatizovanom lovistu verovatno uzivaju u luksuzu. Drveni ZOO vrt,figure od punog drveta u prirodnoj velicini sa postovanjem proporcija,najvisi i najnizi covek na svetu kao i najdeblji (moj drug pored njega daj boze da ima 70kg) sa kratkim opisom .Milos Jovanovic ljubazni domacin i tvorac ove atraktivne postavke uz kafu nam je ispricao interesantne detalje vezane za ovu atrakciju sadrzanu u stotinak eksponata Nas domacin sa iznajmljenim" foto modelom" Najvisi i najnizi covek na svetu "Glavu dajem Krajinu ne dajem " Cucuk Stana inace rodom iz Sikola Milos Jovanovic tvorac ZOO vrta Najdeblji Drvene kopije nekih modela popularnog oruzja
  13. Nov stanar u mojoj garazi
  14. Da ,krajem osamdesetih je bila najezda auto delova poreklom iz male privrede koji su se probijali niskom cenom a ne kvalitetom. Cudi me samo to iskustvo sa Bokeljkom iz Kotora.Drzao sam u to vreme ,kratko, prodavnicu autodelova sa Pireli gumenim delovima koje nisam mogao da prodam jer su svi hrlili ka jeftinim delovima iz male privrede.Od tada morao si dobro da otvoris oci kada kupujes neki deo.Uvozilo se i proizvodilo sve i svasta.
  15. Valjda je ta iluzija davno razbijena .Svi gumeni delovi na prevoznim sredstvima su otporni na ulje,naftu,benzin.
  16. Raskopao sam ga danas sutra stelovanje ventila Prethodno promenio ulje u teleskopima Napravio nov filter vazduha Prenocili da se ocede Delove pojedine ocistio od korozije i ofarbao Kocnice sredjene,greskom mi dosle duple kolicine prednjih TRW plocica pa imam jedan par za prodaju ako nekome trebaju Transalp 650, na ambazi pise da pasuje i za jos neke modele one su TRW MCB669EC Da i prekidac migavca nesto zezao Ostalo jos provera i podmazivanje lezajeva vrata upravljaca i bice spreman za sezonu ako ne izmislim jos nesto
  17. 10cm bi bilo idealno
  18. Taj je bas skup
  19. Taj iz Dekatlona koliko je debeo
  20. Kada sam ih prvi put video bili su dosta skupi sa sipingom 5-6 hiljade pa sam uzeo posle dve prospavane noci na zemlji Koleman bio na nekoj akciji a od te sorte kupio sam u Yisku ali nema pumpu u sebi.Meni je interesantan takav ali uz koji ide i vrece za pumpanje pa nema sta da se pokvari .https://www.aliexpress.com/item/1005005523085337.html?spm=a2g0o.productlist.main.75.391615d7hahQcu&algo_pvid=68808e66-9f21-4451-abe8-86681c87a7ec&algo_exp_id=68808e66-9f21-4451-abe8-86681c87a7ec-37&pdp_npi=4%40dis!EUR!124.08!74.45!!!124.08!74.45!%402103010f17094825964351028e2bd5!12000033409704660!sea!IT!1889550662!&curPageLogUid=dXf6xGYBw4UM&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A ovaj je bezobrazno skup ima ih mnogopovoljnije na njega sam prvo naisao da prikazem nacin pumpanja
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja