Jump to content

Moto Zajednica

ivica744

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1707
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ivica744

  • Rođendan 16.04.1974.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    valjevo
  • Interests
    vulkanizer
  • Motocikl
    mali strom

Poslednji posetioci profila

3770 profile views

ivica744's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

5,2k

Reputacija u zajednici

  1. Meni danas benzin pojeftinio. Elem,nema guzve na poslu i odem da natankujem u motor.Uzmem pistolj i cekam pritisak u crevu da pocnem da sipam al nema ga.Aparat ponisten i ja onako stisnem pistolj par puta,nista.Izvucem malo iz rezervoara i vidim da malo curka,ja opet stisnem kratko i pokaza na aparatu odjednom 30+ dinara,rekoh ok to je to,malo zabagovao brojcanik,natankujem,platim i kuci. Nepunih 1400 dinara na 245 km,nema sanse da je tako malo potrosio.
  2. Ako nije zvanicno onda imas grupu bahatih motorista koji voze kako oni hoce.
  3. Da ne ispadne da branim MAS (nisam clan vec par godina pa nemam razloga),obrati se klubu iz ZR koji je organizator (nije MAS direktni organizator) i vidi koja ruta je bila prijavljena policiji.Ako nije u prijavi defilea ruta kroz KI,onda ni MAS ni klub organizator nemaju odgovornost.
  4. Tako je.Prijava moto skupa nema veze sa defileom. Moto skup ne mora imati defile,a defile ne mora biti vezan za moto skup,kad govorimo o motorima. Mnogo ozbiljnije sto se tice "saradnje" sa policijom.
  5. Da opet razgranicimo neke stvari. Prijava skupa je jedno,svako fizicko lice moze prijaviti "neki" skup i za to je potrebna samo prijava policiji i placa se taksa xxx dinara. Defile je mnogo veca organizacija i zahteva blokadu raskrsnica od strane policije i ne vaze semafori. U ovom dogadjaju "defile" i "prijava skupa" ne idu u istoj recenici.
  6. Odlican,izlizala se video traka koliko puta je gledan
  7. Prijava skupa je jedno,a skup sa policijskom pratnjom drugo.S'obzirom da niste imali policijsku pratnju,morali ste postovati sve propise,znam iz iskustva.
  8. Isto tako prosle godine za Bozicnu voznju kolega zagradio ulicu "po propisu" i nas dvojica ( koji smo tad nailazili ) na crveno uredno stanemo i zaustavimo ostatak kolone.
  9. Iskreno,da se niko ne uvredi,na putu se bas razlikuje taj mentalitet velikog grada od nas "lokalaca".Moje vidjenje
  10. Ne znam zasto su A ostavili do '31-e ,kolko vidim ti '21-e upisivala A,a '24- isticale ostale pa su sad trebali sve da izjednace.Meni su sad sve do '34-e osim C.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja