Jump to content

Moto Zajednica

ShoneGood

Članovi
  • Broj tema i poruka

    422
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu ShoneGood

  • Rođendan 22.10.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kawasaki ZX10R

Poslednji posetioci profila

2870 profile views

ShoneGood's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

202

Reputacija u zajednici

  1. Na ovom Forumu je nepopularno i nezahvalno davati ikakve savete jer to se posle rasplamsa u more svakojakih misljenja osuda itd ... klasican sindrom merenja svega i svačega. Ali rizikovaću iz želje da se ovaj Forum vrati u stare okvire kad smo polemisali u duhu dobre volje i želje da budemo drugari na stazi a ne jajare. Naime ... D212 je guma koja se i nije nešto pokazala. Zato danas postodi D213 koja je približno dobra kao KR Slik guma. Ali to nemoj da te brine jer (sad ide onaj nepopularni deo gde ti povredim Ego i rasplamsam sujetu ... ako si seljak) vreme koje pravis na navaku je adekvatno gumama koje vozis. Kombinacija, medium napred i endurance nazad, pogotovo sad na novom asfaltu je preporuka možda moja ali mene nemoj da držiš za reč ... Moras da vodiš računa više o pritisku da ne bi dobio Cold ili Hot tear a malo je i do ogibljenja. Tako da ... moraš da shvatis da ima dosta faktora koji u tiču na tvoja vremena a gume su jedan od zadnjih faktora. Kad kažem zadnjih, mislim da su ti gume novijeg DOTa da nisu bas kamenjarke za ulicu, znaci pirelli SC ili Dunlop d212 - 213 ne mora slik, ali da su gume zdrave. Nadam se da sam ti pomogao i da se nisi uvredio ako sam ti povredio osecanja. Kao i svima ostalima. Pozdrav.
  2. Svima sam Vam podelio po Srce ... Vidimo se na NAVAKUUUUU ......
  3. e jesam sad mi je super … hvala na pitanju. Izvini ali ja te ne znam po nadimku Abi. I nisam Rosi ja sam Nenad.
  4. Pa sve ti je ... Molim Upravu da uvedu pravilo da svako obuče sta hoće.... Papuče, šorc, majce ... Prvo i osnovno za sve koji ne znaju, a trebali bi. Samo pomislite sta ako padnete. Uvek neko padne. Ne zato što ne zna da vozi ... jer svi mi Znamo da vozimo ... nego što se desi uvek nešto. NE mora da se desi ali kad se desi sta onda. Ako se jakna koja nije vezana za pantalone povuće sa ledja dok klizaš po betonu, kožu sa leđa nemaš, ako obučeš bilo šta što nema CE zaštitu ogulio si se u najmanju ruku. A gde su lomovi šake, ruke, noge. Niste realni ... postavljate glupa pitanja uz verovatno opravdanje da to vama ne treba jer niste Trkači. PA iskreno malo ko i jeste i taj ko jeste ne dovodi u pitanje opremu. Ali svi ostali treba da shvate da Trkači prave najmanje grešaka u odnosu na NeTrkače koji misle u pravcu "Valjda neće". I ako nisam deo Uprave, zbog vaše kože na leđima ... oprema je obavezna i mora da bude rajfešlusom zakopčana, ne zato što se nekom danas nadiglo već zato što ako vi ne znate da se sačuvate neko mora da misli umesto vas.
  5. Imam jednu sugestiju za vozače … Danas je jedan dečak iz Subotice sa Aprilijom turano ili kako god već meni lično pravio problem … On je mlad i uvek neka muka sa njim, vozi crvenu grupu iako ja mislim da ne treba ali to je do vas … ali sta je bitno …. Na svakom kocenju njemu se pali blinkeri (sva 4 migavca) meni koji pokusavam da napravim 1.24 smeta … Mene zaista ne interesuje sta ce ko da kaze ali mora da se znaju pravila. Taj decko za koga nemam nista protiv … mora da zna pravilo koje je u Svetu usvojeno da svetlo i blinkere oblepi trakom kako ne bi uzbunjivao ostale vozace. Molim Upravu da obrate paznju na fabricke motore da zalebe svoja svetla i pozicije kamo nas ne bi remetili u Crvenoj grupi … Em ne zna da udje u krivinu em mu se pale blinkeri … mene licno pocinje da nervira jer svaki put sa njim neka muka.
  6. Kao što si rekao, da SAT komunicira samo preko društvenih mreža. Neko od "Pametnih" je prokomentarisao kako kad BJB diže cene može i Navak da traži 500e + PDV za novi krug od 2km koji je, za one koji su upućeni manji od starog kruga za 950 metara. Hteo bih auditorijumu da skrenem pažnju da će Navak, koji je pozlatio stazu u slučaju da želimo da vozimo celu stazu dići cenu do te mere da niko normalan neće hteti da se zajebava ni sa kim, bar ja ne bih. Takođe, potrebno je imati malo inteligencije negde oko IQ86 da se shvati da Navak digne cenu pa onda organizator događaja ... Mene baš iritira dugogodišnja kenjaža oko cena i organizacije. JA svoje kotizacije plaćam u celosti, to ne znači da imam pravo da serem po bilo kome ko mi se možda ne sviđa. Nemojte zaboraviti LIVADU koju smo za malo dobili kao parking jer nisu hteli da nas gledaju u krugu staze zbog pojedinaca koji Luduju kroz box. Sreća postoji malo i zakon i uredbe mesne zajednice itd itd da Vam ne opterećujem vijuge ... Spremite se za dogodine da plaćate malo više, jer ponovići Navak je "Pozlaćen" i poredi se sa Nürburgring - om....
  7. Prodajem: KR 108 MS 2 195/65 dot 21 - 240€ KR 108 MS 4 195/65 dot 21 - 240€ KR 108 MS 4 195/65 dot 22 - 240€
  8. Mislim da si u pravu kod ovog prvog. Verovatno nije ocekivao da cu ici skroz desno pa je dao gas na APP. A ovaj drugi je imao prostora da smota, nepotrebno se ispravio ... DElovalo je da je obilazio neprijatno a moze biti sto ti kazes da nije dobro predvideo moju putanju pa je produzio pravo. Ko će ga znati. Bitno je da svi budemo dobro i u komadu.
  9. Ne zameram nista, dovoljno dugo vozim da znam kakvi su običaji na stazi. Ja lično, žestoko vodim računa o preticanju, i nebrojeno puta sam propustio ovog drugog i ako sam mogao možda na "bezobrazno" da ga obiđem. To je moj stav i ne mora svako da ga postuje. Kao što ja ne bih želeo da padnem i slomim motor i sebe, takođe ne bih želeo niko drugi da padne i da se povredi i slomi motor. Ali opet, nismo svi isti i ne razmišljamo isto. Tebi hvala na čestitkama i radujem se da se vozimo
  10. Znaci, pravilo je ako mi neko bude u prva tri kruga smetao, ja ga "dripacki" obidjem pa ko ga jebe. Mislim da tvoja teorija nikom ne bi odgovarala. Naprosto je da su ljudi, cast izuzecima ... nazvacu ih "Loši"
  11. Da, nije bilo nikog, staza je bila prazna. Uleteo je ko zadnji seljak ali ajde. Bilo je jos tu uletanja na drugim snimcima ali bitno je da je proslo bez da sam pao. Uvek ima brzih i uvek ima nasilnika. Mogao je, posto ga usporavam, da me pretekne gde je hteo, posto je toliko brz. Ali valjda mu je porastao u mometnu kad me je tu preticao. Sve u svemu ja sam zadovoljan svojom voznjom jer imam jos dosta prostora da se ubrzam i da ispravim greske. Meni je Pannonija fenomenalna staza i sve je super .
  12. Malo sam se popravio .. sa gomilom grešaka. Ide to brže, dogodine.
  13. Sad mi je lakse … brinuo sam se da nema :). Mislim da ce u narednom periodu 5 - 10 god ostali proizvodjaci usvojiti gps modul kao opciju ili kao standard u njihovim digitalnim displejima, jer to kliktanje na finish line nema veze ni sa cim.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja