Jump to content

Moto Zajednica

colnago

Članovi
  • Broj tema i poruka

    58
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu colnago

  • Rođendan 10.06.1969.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd=Rakovica
  • Motocikl
    KLE 500

Poslednji posetioci profila

2045 profile views

colnago's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

35

Reputacija u zajednici

  1. colnago

    KLE-om na Krf

    Druže jesi li na Krfu?
  2. colnago

    KLE-om na Krf

    25 Jun, 2022, 07:27 Ocena: +4 Nakon 3 godine posedovanja ovog motorića i pređenih 16.000 km mahom po celoj Srbiji, bez ijednog i najmanjeg kvara, 90% sa suvozačem, 13.avgusta krećemo supruga i ja na more, Krf. Do sada je bilo samo 3 servisa sa zamenom ulja i filtera, nove Metzeler Tourance gume, i jedna sajla kvačila. Poslednja testirana potrošnja, mada to nerado radim ali eto čisto da znam, sa 2 puna rezervoara,dvoje na motoru plus kofer i bisage, tura Beograd-Goč-Beograd bila je, prvi rezervoar 3,92 a drugi 3,88 l na 100 km. Bio je i uspon na vrh Goča. Kle ko Kle. Moglo bi biti više snage na manjim obrtajima i po meni ništa više. Ja čak ni sa kočenjem nisam nezadovoljan. A, da, da ne zaboravim, sedište sam već nakon prvih par meseci, i odvaljivanja dupeta do Kladova i nazad, preradio kod Srleta u Surčinu, i za tada 120 evra rešio problem za sva vremena. Opšti utisak je da je KLE NEZAJEBIV motor, lagan, upravljiv, za grad i provlačenje kao biciklica, za ture po Srbiji bez greške. Samo prede. Obzirom da izbegavamo Auto puteve, putna brzina 80-90 i uživanje. Nisam ga terao preko 140 kmh. Imam utisak da je neuništiv. Naravno, nije tako,ali za odnos cene i kvaliteta,stvarno dobar motorić za te pare. Šteta što se ne pravi odavno, ali da imam prilike, iako je tehnološki prošli vek, ne bih razmišljao, kupio bih nov. Sad za put u Grčku, 1100 km u jednom pravcu,sa spavanjem u Makedoniji ( mislim da je 500 km) u danu sasvim laganica, planiram servis kod mog druga Alje i da ga ispretresa malo, i ništa više. U bisagama dve unutrašnje rezervne , sprej za krpljenje guma, sajla sa vljčićem na kraju i par luster klema, rez. sijalica, par ključeva i imbusa i ništa više. Šta nam bog da. Kada se vratimo sa Krfa, biće jedan izveštaj,fotkice i to je to. Nakon 3 godine i beskrajnog uživanja sa ovim prelepim motorićem, moraćemo nažalost da se rastajemo. Život ide dalje, kako se produžavaju rute i rastu ambicije, odlučili smo supruga i ja da pređemo na nešto veće. A opet da može i po gradu. Odluka je pala na BMW 800 Gs. Kle će biti prodat da neko drugi uživa, šteta je da stoji. Uzdravlje pa se uskoro čujemo sa putešestvija po Grčkoj.
  3. Prodajem saobracajnu dozvolu za MZ 150 ETZ, god. proizvodnje 1989, registrovan bio do juna 2014 god, VODI SE NA MENE. Saobracajna je nova plasticna, i obavezan je prenos vlasnistva.
  4. Decko, slabo ovde ima glupih ljudi, ne mora da se crta. Inace, motor bez papira moze biti iz raznih legitimnih razloga. Izgubljeni, ne zna se vlasnik a mrzi te da ides i placas takse da kopas po MUPU, nije prevodjen a ti si peti vlasnik u nizu, umro vlasnik a nije uradjena ostavinska rasprava... U slucaju da iz nekog razloga nemas papire, a motor nije kraden jer sam na to posebno alergican posto je meni ukraden, ti potpises u prisustvu dva svedoka izjavu da motor nije kraden, a ja ti isplatim odmah, obzirom da zakonska varijanta obezbedjenja ne postoji a takvi motori su daleko jeftiniji od legalnih, pa to nije problem platiti. Inace, neke stvari se mogu zakljuciti bez posebnog filozofiranja, a medu MZ* jasima vladaju pravila koja su mrska prevarantima.
  5. Posto je proslo godnu dana od kradje mog MZ-a, a on ni do dan danas nje nadjen, uzimajuci u obzr da je ljubav prema MZ-u i dalje prisutna, a da na listi prioriteta gubi bitku sa svakodnevnim obavezama, narocito zbog materjalnh prilka, onaj ko u u trenutnoj konstalacji snaga i interesa vidi priliku za trgovinu samnom, neka bude obavesten o mom oglasu na ovom i drugm sajtovima na ovaj nacin.O svim detaljima nedoumcama slobodno me kontaktrajte. https://www.kupujemp....htm?filter_id=
  6. Meni nije gust na moto skupu da pijem u kafani, pre sam za livadu.
  7. A da možda odigramo diplomatski, poa drkavca pozovemo na pivo, možda nas primi u pećinu na prenoćište, pa da ovajdamo događaj na dva dana ko prošle godine?.
  8. A šta ako posle par gajbi piva počne da nas uznemirava drekavac iz pećine?
  9. I da, jedna neverovatna p[rica. Pre nedelju dana. razgovaram sa kolegom sa posla, koji se upravo zaposlio kod nas, i tako, razmenjujuci informacije, afinitete itd, pomenemo i MZ-a, gde mu ja ispricam kako je moj ukraden. Tu shvatimo da smo obojca clanovi bande MZ sveta, , a on je u stvari SUMI ZMAJCEK, nas drug sa foruma. Eto, svet je mali, radim sa covekom, haha.
  10. Zdravo drugari. Uz izvinjenje na malom zabusavanju, sto zbog obaveza sto zbog lenjosti, pozdravljam vas sve i iskazujem svoju radost sto se zahuktava prica o skupu. Od mog ljubimca evo sad ce godinu dana nista. Jos ga nisam prezalio i kao da je juce ukraden. To me nece spreciti da dodjem i ove godine na skup, jer takvo drustvo se ne propusta, a i druzenje koje je za pricu. Potvrdjujem svoj dolazak boze zdravlja, pa makar autom, ali radim na tome da bude MZ-om. Pozdrav svima. Ljuba.
  11. colnago

    MZ Caffe

    Savrseno. Ja pravim svaki dan ceo krug ( 100km), a baza mi u Limenasu. Idi na mermernu plazu obavezno. Moja omiljena Psiliamos.
  12. colnago

    MZ Caffe

    E Vujo, de si na Tassosu? Ja svake godine tamo sem ove, znam ga u dzep, predivno.
  13. Moze ako je neko radio motor pa stavio karikue dva broja vece, malo nasilovao u cilindar i eto. Moz da upali ali zariba posle dva minuta.
  14. Ako vlazi samo oko navoja nemoj da menjas slavinu. Odvrni slavinu i oko navoja na njoj namotaj nekoliko puta teflon traku onu obicnu vodoinstalatersku, pa ponovo zavrni slavinu. Nece vise vlaziti.
  15. colnago

    MZ Caffe

    Vuja je Car stopostotni. Ne samo da se ovako preko foruma ponudio, vec me i licno zvao telefonom da mi kaze da me "Crnac" ceka, da dodjem i teram, dok se nesto ne snadjem. koliko ljudi bi tako nesto uradilo? Hvala ti Vujo brate i ovako javno, stvarno si ljudina. Ja se samo nadam da ce moj bajk negde isplivati, sutra idem na Bubanj potok ujutro, a na buvljak NBGD oko 14 h, da ostavim sliku onom ciki na tezgi sa delovima. Javicu ako bude promena. Evo poslednje slike, dan pre kradje.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja