Jump to content

Moto Zajednica

Merkuu

Članovi
  • Broj tema i poruka

    194
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Merkuu

  • Rođendan 29.04.1989.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bg - Lo
  • Motocikl
    Kymco Agility 125

Poslednji posetioci profila

3053 profile views

Merkuu's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

217

Reputacija u zajednici

  1. Baterija fabrička 77%, traje solidno, nije nestabilna i ne gasi se kad je ispod 20% napunjenosti. Lepo očuvan. 100% ispravan. Original punjač i kabl. Cena 70€, za članove foruma moguća manja korekcija. Hoću da ga prodam nekom kome je stvarno potreban jer je telefon još uvek upotrebljiv a ne preprodavcima na kupujem prodajem. Slike ću staviti u toku sutrašnjeg dana. Za sve informacije kontaktirajte me na 064/93-12-991 Marko.
  2. Merkuu

    iPhone 8 256 GB

    Prodat. Ovaj put uspešno.
  3. Merkuu

    iPhone 8 256 GB

    Telefon je ponovo aktuelan. Bio ga je uzeo jedan moj komšija uz obećanje da će isplatiti novac sutradan, međutim to nije učinio tako da sam ga uzeo nazad. Stanje nepromenjeno. Nova cena: 17000 rsd.
  4. Merkuu

    iPhone 8 256 GB

    18000 din fiksno za članove foruma.
  5. Merkuu

    iPhone 8 256 GB

    iPhone 8 256 GB - SIM free - iCloud free - BH 100% - Touch ID radi - Stanje kućišta 9.5/10 Potpuno ispravan, uz telefon idu originalni kabl i dve maskice, bez adaptera. Funkcioniše odlično sa iOS 15.4.1 Telefon je kupljen pre tri godine u Americi, koristila ga je moja sestra, pre dva meseca je stavljena nova baterija. Bez ogrebotine, ima sitne tragove na lajsni od zamene baterije, gotovo neprimetno, nisam uspeo da slikam. Prednja strana u gornjem levom delu ima recimo četvrtinu milimetra lufta, verovatno lepak nije lepo uhvatio kad je otvaran, teško da neko može uopšte to i da primeti. Tako stoji, ne širi se. Lično ne preporučujem potapanje u vodu. Sreća pa sam primetio inače bih ga ja potopio Sestra je na njemu napravila više iCloud naloga, da li može još jedan da se kreira ne znam, za ozbiljnog kupca mogu da pokušam. Mislim da ima mogućnost kreiranja 3 naloga godišnje. U sličaju da je limit iskorišćen, možete da se ulogujete već postojećim nalogom ili da kreirate novi na bilo kom drugom Apple uređaju. Bio sam potpuno iskren u opisu telefona, ne pokušavam da ga uvalim niti ga preprodajem, neću da mi stoji u fioci bezveze. Može da se koristi još godinu dana najmanje. Stoga, za forumaše posebna cena Kontakt BJB poruke ili 064 93 12 991 Viber, WhatsApp, Telegram, SMS, poziv. Često sam za volanom tako da ako se ne javim odmah, pozvaću vas. Na poruke odgovaram u najkraćem roku. Srećna kupovina.
  6. Odlična tema. Pre par godina sam zapucao za Valjevo da pogledam neki Thundercat, lepo se dogovorio sa vlasnikom da mi kaže ima li motor nekih problema i da bude hladan kad dođem pošto prevaljujem malo veći put. Kad sam došao motor skoro pa na radnoj temperaturi, posle 3k obrtaja trokira i vraća kusur na auspuh, vile krive, pušta ulje na glavi itd. Kad sam sve to nabrojao on kaže "e a to ti je samo.." tu sam ga prekunuo i otišao.
  7. CSP mislim da se zove pumpa na Šepku, ona zelenkasta, sinoć sam nasuo dizel po 2.44. Ne obratih pažnju koliko je na NIS-u, kod Neškovića i Petrića.
  8. I ja zadnjih desetak godina samo u BiH sipam, retko kad se zajebem pa moram ovde da naspem za 2000 din da premostim. Poskupelo je i tamo ali je svakako jeftinije nego ovde. Čujem da je prošle sedmice dizel bio 2,39 zna li neko koliko je sad? Planiram večeras da idem da sipam ali nije mi hitno.
  9. Drugar je prekjuče imao nesreću, tačan uzrok je za sad nepoznat. Planirao je vožnju duže vreme i konačno uhvatio malo sunca i slobodnog vremena da sedne na motor. Neki pričaju da mu je automobil presekao put a neki da mu je izleteo zadnji točak zbog hladne gume i asfalta. Put je na tom delu prav, bez krivina, šta se tačno desilo saznaćemo kad se malo oporavi. Polomio je četiri rebra i butnu kost, juče je operisan u Beogradu. Ne dozvolite da vas ovo vreme zavara.
  10. @Jašim shvatam, samo sam izneo utiske dok sam vozio skuter.
  11. Posetio sam nekolicinu moto skupova dok sam vozio: Banja Koviljača 2009. Sremska Mitrovica 2010. (najbolji provod i atmosferu sam doživeo tad) Sremska Mitrovica 2011. (očekivanja prevelika zbog odličnog prošlogodišnjeg provoda, nije bilo isto ali sve u svemu ok) Obrenovac čini mi se 2010. ili 2011. Mačvanski Prnjavor ne sećam se godine Koceljeva ne sećam se godine (atmosfera nikakva za mene, verovatno jer mi se ne sviđa mentalitet, ne želim da uvredim nekog) Verovatno sam bio još negde ali se ne sećam I posećujem moto skup u Lešnici od kad je počeo da se održava, preskočio sam jednu godinu, prve dve godine sam išao skuterom a posle čisto jer sam u prolazu, tetka mi živi odmah iza kampa. Naplaćivanje ulaza meni lično ne predstavlja problem, to je za mene isto kao kad se žale ljudi da im je poskupeo frizer, čak i da se šišam svake sedmice onih stotinak dinara preko mi nije izdatak a zanatliji verovatno znači puno. Ako se na moto skupu od ulaznica može pokriti deo nekih troškova organizacije zašto da ne, neko je uložio neki trud. Išao sam malim skuterom od 125 ccm, ako mi je skup bio blizu onda sam prolazio neupadljiv, za dalje relacije već sam morao dobro da ga natovarim plus sednemo nas dvoje, tad uglavnom kreću pitanja šta, kako i odakle. Ono što sam primetio je da su bar meni mnogo bolji provodi na manjim skupovima sa nekomercijalnim bendovima. Vremena se menjaju a i ja sa njima, sva ta buka mi je previše. Konkretno u Lešnici pre par godina nastupa Alen Islamović a boga mi nastupa i obezbeđenje. Išao sam autom a sam kamp je na raskrsnici tako da ko hoće da ide nekim svojim poslom ili na skup mora istim putem. Namrgođeni debil se pomerio tek kad sam krenuo na njega bez namere da stanem i ako sam se redovno prijavio na ulazu gde je radio moj dobar drugar Cicvara (možda ga znate). I tako vremenom odustah od kupovine većeg motora, tačnije imao sam Hornet 600, vozio mesec dana i prodao, sve to što dolazi uz motor na našem podneblju jednostavno nije za mene a gajio sam ogromnu ljubav prema tome. Trenutno me automobili mnogo više zanimaju. I tu je scena poprilično zatrovana ali sad mi je komfor bitniji. Da odgovorim na temu, sad kad bih išao na moto skup na ceo vikend, očekivao bih solidnu klopu i pivo, tišinu u doba za spavanje i prijateljsku atmosferu. Ove godine u Lešnici pljeskavice u bajatim lepinjama, jagodinsko i valjevsko pivo, turiranje apenca bez auspuha u 3 ujutru, preselo mi je.
  12. Cvaje provlace mesavinu kroz radilicu pa kanalima kroz i u cilindar do svecice. Ako pogledas videces da karburator ne ide na cilindar nego na sam agregat. Kao sto neko rece to su mali motori koji su cesto pod punim opterecenjem (bez punog gasa ne bi stigao nigde u skorije vreme) tako da je zamena ulja na kratke intervale neminovna. I moj Agility 125 takodje ima samo mrezicu na srafu za ispustanje ulja i fabrika preporucuje zamenu na 2000 km. Jedan zanimljiv primer je Nissan 350Z, 3.5L V6, 4,7 litara ulja staje u tako veliki motor i menja se na 3000 km.
  13. Proveri lampicu a usputno i rashladnu tečnost. Ima li merač temperature ili samo lampicu za pregrevanje?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja