Jump to content

Moto Zajednica

rus022

Članovi
  • Broj tema i poruka

    152
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: rus022

  1. Predvideli su samo bocne za koje postoji I fabricko kacenje. Top case nije planiran jer nosac viri predaleko iza repa pa dodatno opterecuje ram ("prevelika poluga") .
  2. Ako budes gledao ovaj motor, obrati paznju na konstrukciju repa koja nije bila predvidjena da nosi zadnji kofer pa se cesto desavalo da napukne ili se iskrivi... bilo je I dosta slucajeva da jednostavno pukne.
  3. @ZEMZEM Tu ukljucis kabal, racunar bi trebao sam da prepozna uredjaj.... Update mnogo brze ide preko kabla nego preko WiFi jer se skida na racunar pa kablom prebacuje na uredjaj.
  4. Posle 45000 km doslo je vreme za zamenu fabrickog lanca. Sta kupiti RK ili DID? iskustva, preporuke? Ima li uopste (bitne) razlike?
  5. Ima,ima....... jos nema dozvolu za motor pa je dosla kolima.... vec se preobula...
  6. Moja ljubimica i njen ljubimac ...polako se uce prvi koraci.... ipak je tata najbolji instruktor....
  7. Verovatno bi bio pozitivan na sve i svasta pa proba da bezi dok se malo ne "izluftira". Posle ce da se vadi da je bio uplasen i da je zato pobegao
  8. @the_doctor na taj nosac ide Tomtom 550, ne znam da li moze neki stariji
  9. Ne verujem da su zaplenjeni, verovatno "samo" iskljuceni iz saobracaja do vanrednog tehnickog , gde ce utvrditi da su preglasni I nece moci da se voze dok se ne stave odgovarajuci auspusi
  10. @Antuljeskov.011 probaj da pronadjes OVDE svoj motor i trebalo bi da imas detaljno uputstvo EDIT: ovo bi trebalo da je to XL750 Transalp (2023 -) MARKETINGENGINEER.DE XL750 Transalp (2023 -)
  11. Da se ja pitam, ja bih proterao autobus ovuda PS:sreca pa se ne pitam
  12. rus022

    z1000sx 2018

    Uvek ZA Od 2012 - 2016 sam vozio FZS Fazer 600 2000g
  13. rus022

    z1000sx 2018

    Svaki ovlasceni servis je udaranje po usima, kod njih radjeno samo dok je bio pod garancijom(zamena ulja i filtera oko 220 e). Fabricko sediste nije katastrofalno neudobno ali je prerada mnogo povecala udobnost (a plus je sto je mnogo lepse). Do sada sam presao nesto preko 40k km, nikakvih problema nisam imao, na 37k zamenjene fabricke plocice, fabricki lanac je jos na njemu(mislim da je scotoiler monogo tome doprineo).Potrosio sam tri seta AngelGT2 guma, sada su na njemu Road6 gt i mnogo se bolje ponasaju u krivinama od GT2 ali mislim i da ce mnogo krace da traju. Zamenu fabrickog vizira preporucujem jer je prilicno kratak cak i u najvisem polozaju. Da napomenem da nisam agresivan vozac, da je 90% kilometraze napravljeno sa dvoje na motoru i da nikad nisam probao koliko moze da razvije(moj max je 240, posle toga mi je vec ....) Svarcvald sam presao uzduz i popreko (prosek oko 250-300km u danu), dva puta sam isao za Srbiju... udobnost nije vrhunska ali oko 600km moze da se predje bez velikih problema.Inace na autoputu trosi oko 5L i sa rezervoarom(19l) mozes da dobacis skoro 400km.Inace je prosek oko 7l. Moze da se vozi kao automatik, ubacis u trecu i vozis od 30 do180 bez saltanja a kada zatreba moze i lepo da povuce. Koferi su ok i moze dosta da se popakuje u njih. Ako te jos nesto zanima, slobodno pitaj, rado cu pomoci ako mogu
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja