Jump to content

Moto Zajednica

eurokrem

Članovi
  • Broj tema i poruka

    96
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY

Poslednji posetioci profila

910 profile views

eurokrem's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

108

Reputacija u zajednici

  1. U peščari je u ovo vreme pesak "čudan" skoro da se ne naprašiš ,dok ne zatopli baš...
  2. Ovo sam preveo online sa it,,,meni je poslužilo UM-VOGE-300-RALLY.pdf
  3. Malo teži off, dubok pesak i prilične kosine, ni jednog trenutka mi nije nedostajalo po srpskom "torque-a " I dalje može mnoogo više nego ja.
  4. Stigoh danas malo da ga isprljam
  5. Sve navedeno mogu provereno da potvrdim , čista uživancija, pogotovo za nas malo matorije .Vozim ga svakodnevno ( u sezoni ), dođe mi kao bicikl , ali na suvozača/čicu zaboravi.
  6. sa 189....knap...
  7. Lancanik + shipping (ebay) + spojnica (motobikeshop.rs) = 38 $
  8. Utisak je da je ovo pun pogodak, Ni jednog trenutka nisam osetio da mu nedostaje snage, 2,3,4-ta po gradu su idealne, nema onog menjanja brzina svaki čas, subjektivni osećaj je da su i ubrzanja dosta bolja.Od semafora do semafora kao da nije 300 ccm, prva i druga nisu više prekratke. Što se tiče otvorenog puta sve ono što mi je bilo ok na 75-85 sad je na 90-100 .Obilaženje bez problema. Nisam ga terao preko 110 , to mi nikad i nije bio cilj, mada mislim da može prilično preko bez "mučenja". Ako sutra bude ok vreme probaću malo brže. Na 100 skoro da nema nikakvih vibracija. Da ne davim , potpuno drugi motor. Ostaje neki off test za vikend i iskreno očekujem da neće biti problema ni tu. Bio sam " blago skeptičan" da nisam preterao sa 42 zuba ali pogrešio bi da sam uzeo 44. Vredi svaki evro. Verujem da će i potrošnja biti vidljivo manja. Velika preporuka sa moje strane.
  9. Nisam stigao da skratim lanac , tačnije tek danas sam nabavio 520VX3-GB-FJ spojnicu pa ako uhvatim vremena sutra popodne da odradim i da napravim par km.
  10. Poslušao sam te . Upravo je stigao : 42 zuba. Inače fabrički je 48,bar na ovom mom. Pošto se vozim 100% solo a odnos asfalt / blagi off je 85:15 nadam se da sam dobro izabrao a malo mi je podstrek dao i ovaj lik : Sutra zamena i malo testiranja pa slede utisci .
  11. H4 , kupiš ove i nećeš pogrešiti
  12. Već mi je svašta palo na pamet ....dobro da je samo to komšo . Ako ti je 300 rally u stanju u kakvom je bio kad sam ga poslednji put video , ko god da ga uzme neće pogrešiti.
  13. Pošto ovaj moj 300 savršeno radi posao sa samo 5 ks ( 20%) više ,,ali i 20 % većom cenom verujem da će biti dobar. Doslovce, koliko para toliko konja Mada sad kad gledam slike ,,na prvoj motor ima vodeno hladjenje,,,a na ostalim vazdušno ( bar tako deluje) a i u opisu stoji uljno hlađenje,,,tako da mi je to malo veći minus..
  14. Sezona pri kraju, još koja vožnja do garažiranja 3k km, sve ok, potrošnja kako god da ga vozio 3.1 do 3.3 Tehnički bez greške, subjektivni osećaj da se potpuno razradio na 2.5 k km Od intervencija samo održavanje: lanac,po neki šraf od plastike morao da se malo dotegne i to je to. Sezona prva : odličan 5
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja