Boki NSR 0 Napisano Februar 28, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Vozim hondu nsr 125 R 97 godiste,problem je u tome sto do 3000 obrtaja naglo nece da primi gas samo se ugusi i ugasi a od 3000 pa navise prima odlicno gas,nebitno da li u voznji ili na leru,uostalom pogledajte video,hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10603 Napisano Februar 28, 2014 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan moguce da ti zaglavljuje RC ventil na izduvu, i zasarafi taj poklopac posude kocione tecnosti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki NSR 0 Napisano Februar 28, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi mogao to da popravim RC ventil,a sraf na posudi se odcvikao tako da nemogu da odvijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 28, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Zaglavio RC ventil, ja sam odveo moju bivsu hondu kod majstora i on je popravio, ali rekao mi je da je RC zaglavio! PS:Isto se desavalo i meni! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Februar 28, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je isto ovako kad je hladan motor prvih 15-20 sekundi ako mu dam gas identican zvuk. Cim jednom primi gas kasnije se vise ne ponavlja u toku voznje. Naravno, upalim ga pa se zagreje malo pa se ne desava uopste. Nemam RC ventil. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi rekao da je to do karburatora odnosno do smese u karbu skini svecicu i pogledaj u kakvom je stanju da nije slucajno masna,imas ispod sica automat koi otvara rc ventil ( )nesto slicno ovom linku pa pogledaj dali on radi,kod mene je otvoren RC uvek ,malo slabije vuce u malim obrtajima ali nista strasno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan bolje se vidi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki NSR 0 Napisano Februar 28, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam stavio novu svecicu NGK BR9ECS,znaci ona je u ok stanju,problem je u rc ventilu bar ja tako mislim kad dodajem gas do 3000 obrtaja ne reaguje rc ventil posle 3000 obrtaja pocinje da radi i ne gusi se pogledajte klip i procenite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Februar 28, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno ti motor ima bolesljiv zvuk, ja bi to tero kod majstora na jedan servis da se ociste filteri, pogleda taj ventil, namesti karburator, pogleda tank da li ima mulja da ne glavi nesto itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa ivan88 to je sve neophodno za dobar rad motora,mada pre majstora mozes i sam da dostelujes karb i onako mu negine majstor a ne kosta te nista, radil ti uljna pumpa ili sam spremas smesu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki NSR 0 Napisano Februar 28, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Moracu kod majstora ocigledno,radi uljna pumpa,jel zna te koliko bi me kostalo od prilike sve to stelovanje karburatora i da napravi ovaj rc ventil?hvala puno na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan samo stelovanje karba nijedan normalan majstor ti nece naplatit,ti kod kuce skini maske da se on ne muci i to mu je minut posla,rc ventil ostavi za kasnije ja mislim da je on uredu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miso97 0 Napisano Mart 1, 2014 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo stelovanje karba nijedan normalan majstor ti nece naplatit,ti kod kuce skini maske da se on ne muci i to mu je minut posla,rc ventil ostavi za kasnije ja mislim da je on uredu ko hoce da nasteluje karburator kako spada,da izvlaci maksimum iz motora a da pri tom potosnja i dugotrjnost ostalih dijlova budu u okviru normale ipak ce morati malo vise vremena sa odvoji za to :-) Послато са GT-I5500 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...