alan_ford 0 Napisano Januar 31, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: hibrid, pegaso cube 650 Prijavi odgovor kao problematičan potreban komp s kljucem, bravom i cepom rezervoara.za cbr 929 2001. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Druze imas na saju MOJAUTO oglašava se kao DEKIMOTO prodaju delove ja sam ga u novembru zvao posto sam hteo da kupim 929 iz BG-a i za sve mi je tražio 200-250€ ne znam tačno. Izbrisao sam broj magarac ali sigurno ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1295272_Honda_2392_CBR-929-U-DELOVIMA_2001_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 1, 2014 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jel si kupio sta ti treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alan_ford 0 Napisano Februar 1, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: hibrid, pegaso cube 650 Prijavi odgovor kao problematičan Druze imas na saju MOJAUTO oglašava se kao DEKIMOTO prodaju delove ja sam ga u novembru zvao posto sam hteo da kupim 929 iz BG-a i za sve mi je tražio 200-250€ ne znam tačno. Izbrisao sam broj magarac ali sigurno ima. nekako sam ga preskocio. zvacu ga, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alan_ford 0 Napisano Februar 1, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: hibrid, pegaso cube 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel si kupio sta ti treba? nisam jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 1, 2014 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo ti nazovi lika 063308266 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 2, 2014 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan zvao li si ga????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alan_ford 0 Napisano Februar 5, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: hibrid, pegaso cube 650 Prijavi odgovor kao problematičan zvao li si ga????? zvao sam ga, ima komp ali nema kljuc. a u kljucu je kod.treba mi oboje . hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 8, 2014 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e jbg onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Februar 8, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niki-85 0 Napisano Mart 17, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Bogatic Motocikl: Suzuki rg 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam sa cepom rezervoara i bravom misim i dva kljuca idu u setu ali bez kompa sve novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...