Boža Niš 0 Napisano Octobar 22, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Boža iz Niša, duže vremena tražim da kupim neki skuter do 50 kubika, međutim otvorila se mogućnost da u prijateljskoj atmosferi polažem za A što sam prihvatio i sada u najveće vozim časove u auto školi Reli u Nišu, i saradnja je vrlo korektna, svaka pohvala za ljude. Sa vožnjom je počela i pretraga oglasa pa sam sada u fazi kupovine maxi skutera od 250 kubika. Puno pozdrava svima i nadam se dobroj saradnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i srecna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Octobar 23, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter ili motocikl ???? uvek dilema !! Ja sam pre za motocikl Valjda stvar navike! Pozdrav i sa srećom kupovina ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boža Niš 0 Napisano Octobar 23, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od menjača bežim kao đavo od krsta, hvala lepo nije za mene, za polaganje ću savladati nekako i ćao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...