MILAN GS 99 Napisano Septembar 27, 2013 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih vlasnike ili poznavaoce ovog modela za par reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Septembar 28, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јел у основи исти као 1300s? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Octobar 11, 2013 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da niko nema iskustva sa ovim motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Octobar 11, 2013 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da ga vozi Mungos...potrazi ga na forumu pa mu posalji pp/mail. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Octobar 12, 2013 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je njegov stariji 1200 nije 1300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
povratnik 2 Napisano Februar 9, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Motor je odličan, ja vozim 1200. Prije sam vozio R1200RT, koji me sasvim zadovoljavao, ali sam bio radoznao, kako bi bilo dodati još 40 KS. Pozicija vožnje na duge staze još je bolja, jer težina tjela nije samo na kičmi, nego se raztereti i na ruke, pošto si više nagnut napred. Motor ima cca. 280 kg, a postiže 100km za 3,2 sec. Znači, zabave ne nedostaje, uz obilje udobja. Modeli 1200 inače imaju više tehničkih poteškoča, bilo je više fabričkih pogrešaka, više manje sklonjenih modelom 1300. Moj je inače 2006 godište in za sada no problem, vozim ga posledne 2 godine. Probao sam i K1600GT, ali je samo teži i manje zabavan. Zamjerka BMW-u sa moje strane, da su ukinuli da proizvode modele 1200/1300GT, ali valjda su morali da naprave mesta na tržištu za model 1600. Voziču 1200 dok polovnim 1300 ne padne cena na oko 6.500€ kod nas u SLO, pa ču onda na 1300. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...