shejtan 378 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan RD04 100% ;D ;D ne samo zbog dva diska, vec i zbog sireg zadnjeg dela znaci godiste je oko 1990 +/- 2 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni samo nije jasno ovo , mada moguće je da sam loše pamtio... lalajkova afrika mi je blago receno preogromna, dok mi shejtanova čuči potaman. lalajko mi kaže da je njegova manja (ili barem lakša) i to dosta od shejtanove ... a opet meni deluje veća kada sednem na nju ... a pošto nameravam da (čim porastem ) pazarim afriku (i to nadam se jednu od ove dve ) aj helpujte mi da do skapiram ... pliiiz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan meni samo nije jasno ovo , mada moguće je da sam loše pamtio... lalajkova afrika mi je blago receno preogromna, dok mi shejtanova čuči potaman. lalajko mi kaže da je njegova manja (ili barem lakša) i to dosta od shejtanove ... a opet meni deluje veća kada sednem na nju ... a pošto nameravam da (čim porastem ) pazarim afriku (i to nadam se jednu od ove dve ) aj helpujte mi da do skapiram ... pliiiz Kod moje je aftermarket sediste, koje je nize, a i sam motor je spusten (verovatno je prethodni vlasnik bio "kosarkas") Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan meni samo nije jasno ovo , mada moguće je da sam loše pamtio... lalajkova afrika mi je blago receno preogromna, dok mi shejtanova čuči potaman. lalajko mi kaže da je njegova manja (ili barem lakša) i to dosta od shejtanove ... a opet meni deluje veća kada sednem na nju ... a pošto nameravam da (čim porastem ) pazarim afriku (i to nadam se jednu od ove dve ) aj helpujte mi da do skapiram ... pliiiz Mesas velicinu i tezinu RD03 je veci, ali i dvadesetak kg laksi od RD04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mesas velicinu i tezinu RD03 je veci, ali i dvadesetak kg laksi od RD04. da upravo me je to i zbunilo dakle shejtanovom se lakše upravlja i ima veći rezervoar, a lalajkova se lakše diže sa zemlje kada padne ? ajme što se osećam glupav zbog ovoga (i mršav ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan dakle shejtanovom se lakše upravlja i ima veći rezervoar, a lalajkova se lakše diže sa zemlje kada padne ? Opet si pogresio. I pored toga sto je laksi, RD03 ima veci rezervoar. Inace, tezi je od Transalpa 600 za 7kg. (178:185 suve tezine) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan dakle shejtanovom se lakše upravlja i ima veći rezervoar, a lalajkova se lakše diže sa zemlje kada padne ? Opet si pogresio. I pored toga sto je laksi, RD03 ima veci rezervoar. Inace, tezi je od Transalpa 600 za 7kg. (178:185 suve tezine) u tom slučaju ... dakle da se molim bogu da što pre pazariš nekog lepog gs-a, skinem shejtanovo aftermarket sedište i prešaltujem se na RD03 ... pošto ne kapiram da ću za sezonu dve da nabacim 30 kila snage i još malo u visinu. fala lalajko sad mi je slika malo jasnija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali nema od toga nista... Zelje su jedno, a zivot drugo. Mozda bi ti RD07 najbolje legla? Ona je nesto laksa od RD04 i jos malo niza. 750 kubika, 2 diska napred... za asfalt mnogo bolje. RD03 je bolji van asfalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali nema od toga nista... Zelje su jedno, a zivot drugo. biće biće !! kad ti benjamin kaže Mozda bi ti RD07 najbolje legla? Ona je nesto laksa od RD04 i jos malo niza. 750 kubika, 2 diska napred... za asfalt mnogo bolje. RD03 je bolji van asfalta. hmhmhm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E to hmhmhm se pise sa 3600e pa na vise. Nek ti kaze Shejtan kakav RD07 je bio za te pare tamo gde je on kupio svoj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan E to hmhmhm se pise sa 3600e pa na vise. Nek ti kaze Shejtan kakav RD07 je bio za te pare tamo gde je on kupio svoj motor. kako se mi lepo razumemo čak i dok mrmjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan E to hmhmhm se pise sa 3600e pa na vise. Nek ti kaze Shejtan kakav RD07 je bio za te pare tamo gde je on kupio svoj motor. Niste videli moju novu devojčicu za cirka 2800 evrića sa 18 tisuća kolmetrjev na satu. ;D ;D ;D A skinuo sam joj i djanu - tedo reći fabrički filter vazduha i ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Opet me neko pominje ;D ;D ;D ;D Nazalost nemam sliku celog ali ima deo, to je ova sto je BusMan uzjahao I mogu ti reci da je do ja*a, ali sad takva kosta oko 4.000 Sacekas zimu i opet ce se naci neka za 3.600+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E to hmhmhm se pise sa 3600e pa na vise. Nek ti kaze Shejtan kakav RD07 je bio za te pare tamo gde je on kupio svoj motor. Niste videli moju novu devojčicu za cirka 2800 evrića sa 18 tisuća kolmetrjev na satu. ;D ;D ;D Pa kad je krijes ko zmija noge ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan E to hmhmhm se pise sa 3600e pa na vise. Nek ti kaze Shejtan kakav RD07 je bio za te pare tamo gde je on kupio svoj motor. Niste videli moju novu devojčicu za cirka 2800 evrića sa 18 tisuća kolmetrjev na satu. ;D ;D ;D Pa kad je krijes ko zmija noge ;D ;D ;D A teram ko zmija žabu i ne silazim sa nje ko dete s trešnje :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E to hmhmhm se pise sa 3600e pa na vise. Nek ti kaze Shejtan kakav RD07 je bio za te pare tamo gde je on kupio svoj motor. Niste videli moju novu devojčicu za cirka 2800 evrića sa 18 tisuća kolmetrjev na satu. ;D ;D ;D Pa kad je krijes ko zmija noge ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan I mogu ti reci da je do ja*a, ali sad takva kosta oko 4.000 Sacekas zimu i opet ce se naci neka za 3.600+ mrf dve zime hvala momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E to hmhmhm se pise sa 3600e pa na vise. Nek ti kaze Shejtan kakav RD07 je bio za te pare tamo gde je on kupio svoj motor. Niste videli moju novu devojčicu za cirka 2800 evrića sa 18 tisuća kolmetrjev na satu. ;D ;D ;D Pa kad je krijes ko zmija noge ;D ;D ;D Joj bljaaaak :P :P Peco imam ja nesto auto laka ;D ;D ;D Pa neces valjda na ulicu sa ovim ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Imam podatak da u nemačkoj i uopšte po evropi skaču cene polovnjaka zbog uporedog rasta cena novih motora. Ljudi, pa novi motor više nema da se nadje ispod 7-8-10 iljada evra a da valja nečemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam podatak da u nemačkoj i uopšte po evropi skaču cene polovnjaka zbog uporedog rasta cena novih motora. Ljudi, pa novi motor više nema da se nadje ispod 7-8-10 iljada evra a da valja nečemu... offtopic: cope jel tvoja afrika malo malo pa visi ispred vox-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nemam sliku celog ali ima deo, to je ova sto je BusMan uzjahao Vidite ovaj kez? To je Afrika! U stvari, to je Rade Busman, ali kez je od Afrike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shajo 0 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan auuu kako su dobre ove vashe afrike. bomba. eo prochitah danas rd04 je. i koliko mogu da se prodaju rdo4 u srednjem stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa tesko je reci... zavisi kako je ocuvan konkretan primerak. Neki opseg je od 2300-3000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shajo 0 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan pa ochuvan je dobro. motor radi kao sat. ne vuche u stranu, diskovi odlichni, pakne nove, prednja guma dobra, zadnja za mijenjanje, farba odlichna. shta da kazem josh, nema kufer sve u svemu motor na mjestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...