cormoran 173 Napisano Octobar 13, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan matori! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Octobar 13, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Evo dela atmosfere..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Octobar 13, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan, sve najbolje!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Octobar 13, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Vladi, organizacija je bila na nivou. Sve pohvale, bilo je vrhunski! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Octobar 13, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan A, rodjendanko? Sa srecom i u zdravlju, jos mnogo godina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Octobar 13, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Posto Sale Bivolje nije u mogucnosti da okaci fotografije, zamolio me da to uradim umesto njega, pa evo: 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Octobar 13, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Fala Dr. To je moj skromni doprinos, za staros'. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 13, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Octobar 13, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo modifikovanih slika... da se svi vide kako treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Octobar 13, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi! Vidim da je bilo super. Meni je mnogo zao sto sam bio sprecen da dodjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 14, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sve ukupno u toku dana , je na ranch doslo 67 motora i vise od 80 osoba ..... nego vidi se ko je bio najvredniji, onaj koga nema na fotkama . Mnogo sam ljudi upoznao, ali nema sanse da svima popamtim imena i nickove...voleo bih da stavljate i komentar pored fotki..tj. nick onoga ko je ufotkan..jbga, za nas sa blagom amnezom Ono sto je najbitnije ..nismo imali incidentnih situacija...svi su zdravo dosli i vratili se bez vecih problema kucama. Drillingu veliko hvala , na svemu...verujem da je klopa bila odlicna 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 14, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ufff , zaboravih ono najbitnije...da pitam drugare koji su nocili , da li su ispravili kichmu posle smestaja od minus tri zvezdice.... :lol: ...nadam se da sam malo popravio utisak, jer je na kraju ispalo nocenje sa doruckom (kupio sam ljudima po burek i jogurt ..da se oporave). Samo nek je veselo... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 14, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Meni si objasnjavao gde mogu da kupim cigare Jos jednom da se zahvalim na gostoprimstvu i odlicnom druzenju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 14, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ste se proveli ! Poslužilo vas i vreme, vidim. Jbg kad ste blizu ( Bgd i okolina ). Ribolovac i ja nešto planirali da dođemo...Ali, ne lezi vraže. Kad krene bilo koji čovek, bilo kojim povodom za Bgd iz Negotina - zaboravi kad je pošao, gde je pošao, zašto je pošao, čime je pošao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 14, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ste se proveli ! Poslužilo vas i vreme, vidim. Jbg kad ste blizu ( Bgd i okolina ). Ribolovac i ja nešto planirali da dođemo...Ali, ne lezi vraže. Kad krene bilo koji čovek, bilo kojim povodom za Bgd iz Negotina - zaboravi kad je pošao, gde je pošao, zašto je pošao, čime je pošao... Za Vas dvojcu sam i konak obezbedio....trebali ste da naidjete.... ... e, bice odmah sproleca , jos jedna organizacija ..pa izvolte tada. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Octobar 14, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ufff , zaboravih ono najbitnije...da pitam drugare koji su nocili , da li su ispravili kichmu posle smestaja od minus tri zvezdice.... :lol: ...nadam se da sam malo popravio utisak, jer je na kraju ispalo nocenje sa doruckom (kupio sam ljudima po burek i jogurt ..da se oporave). Samo nek je veselo... Ehh da neki smo hteli da idemo al nismo mogli ,neki su hteli,(mislili da mogu)al im nismo dali.. Kakva je borba bila sa Milenkom oko jorgana :lol: ..vuce on levo ja desno i niko ne pusta ...Ujutru je burek bio prava stvar da pokupi onu kiselinu po zelucu...Rakija odlicna uopste glava sutradan ne boli nego sam nesto bio sav utrnuo. ..Culle me vozio do Bgda sutradan a ja otpozadi samo vicem( lakse bre malo cu se izvrnem negde u krivinu). .Juce sam se telio ceo dan, danas evo radim i gledam slike...Gulas odlican (ko i uvek kad ga Milenko sprema),druzenje bilo super ,pozdrav za sve ucesnike voznje.Vlado tebi jos jednom hvala na svemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Octobar 14, 2013 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znači spavali ste u istom krevetu? ...moderno, nema šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 14, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Znači spavali ste u istom krevetu? ...moderno, nema šta Nego ko je od vas dvojce zaboravio onaj crveni brushalter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 14, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff , zaboravih ono najbitnije...da pitam drugare koji su nocili , da li su ispravili kichmu posle smestaja od minus tri zvezdice.... :lol: ...nadam se da sam malo popravio utisak, jer je na kraju ispalo nocenje sa doruckom (kupio sam ljudima po burek i jogurt ..da se oporave). Samo nek je veselo... Ehh da neki smo hteli da idemo al nismo mogli ,neki su hteli,(mislili da mogu)al im nismo dali.. Kakva je borba bila sa Milenkom oko jorgana :lol: ..vuce on levo ja desno i niko ne pusta ...Ujutru je burek bio prava stvar da pokupi onu kiselinu po zelucu...Rakija odlicna uopste glava sutradan ne boli nego sam nesto bio sav utrnuo. ..Culle me vozio do Bgda sutradan a ja otpozadi samo vicem( lakse bre malo cu se izvrnem negde u krivinu). .Juce sam se telio ceo dan, danas evo radim i gledam slike...Gulas odlican (ko i uvek kad ga Milenko sprema),druzenje bilo super ,pozdrav za sve ucesnike voznje.Vlado tebi jos jednom hvala na svemu... Aaaaaa, PA ZATO VAS DVOJICA NISTE POVELI ZENE !!! Sad mi je jasno !!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Octobar 14, 2013 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jedna panorama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Octobar 14, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ako je 90 b..onda nije moj :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Octobar 14, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 14, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Da li Vas dvojca znate da ste se okumili to vece..tj. da si ti pitao, a Driling pristao da ti bude kum :lol: ... a svemu je kumovala moja dunja (rakija).. Pa kumovi, nek je uzdravlje. :lol: ... Smejem se sam sa sobom u kancelariji....ljudi prolaze, misle da samnom nesto nije u redu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Octobar 14, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Nek je meni moj kum ziv i zdrav a vi ostali ce te dobijete pozivnice da ulepsate svecanost i Dunju obavezno da poneses. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Octobar 14, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Posto Sale Bivolje nije u mogucnosti da okaci fotografije, zamolio me da to uradim umesto njega, pa evo: Alal vera, alal vera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...