Lazar.n 0 Napisano Septembar 13, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovako imam suzuki lets 2 i ima blokadu na 60km/h.kada dodje do 60 km/h on se vrati na 45 km/h.skinem filter za vazduh on uopste nema blokadu,ali sporo ubrzava i to nije dobro za skuter...sta da radim,sta mislite gde je ta blokada i kako da je skinem.ne bih da bacam 30 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Septembar 13, 2013 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih mesta gde se stavljaju blokade Pogledaj auspuh na njemu bi trebalo da bude navarena cev koja nigde ne vodi na kraju je stisnuta. Nju odseces i navaris na tom mestu parce metala da zakrpis auspuh. Tako je barem kod vecine 2T za 4T nisam siguran ali proveri Moze da bude na varijatoru (tamo gde se nalaze rolnice) ubacena podloska (neki djavo) koja ne dozvoljava se siri do kraja. Moze da bude na CDI-u ali to iziskuje zamenu istog sa onim bez blokade P.S. Proveri ova prva dva najverovatnije je nesto od toga ako sporo ubrzava za CDI ne znam kako bi utvrdio dal ima blokadu ili ne a da ne odes kod nekog strucnog ili zamenis nekim drugim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar.n 0 Napisano Septembar 13, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala.....mislim da nije u auspuhu....pogledacu u varijatoru da li ima onaj prsten... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...