delija84 0 Napisano Januar 13, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drustvo...dodjoh ovde da ubijem ovo malo vremena sto je ostali do pocetka sezone:) Vidim da ce to vreme brzo proci jer ovde ima dosta dobrih tema,objesnjenja i ljudi koji stvarno znaju sta je motor...Meni su oduzeli "B" kategoriju na god dana pa je mozda to najveci razlog sto sam uzeo motor... Pa da se predstavim, ja sam Veljko 84 godiste iz beograda (zarkovo) vozim plavu yamahu r6 2001god. Kratko i jasno:)Interesuje me da li neko na forumu ima istu yamaku ko moju...ako neko zna nek pomogne. pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 13, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodoshao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 13, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi,dobro nam dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delija84 0 Napisano Januar 13, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi na toploj dobrodoslici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 13, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Dobar ti je auto u pozadini :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Januar 13, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan pozrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ti bas volis plavu boju. ;D Dobrodosao Veljko !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Januar 14, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav delijo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Kakva ti je pomoc potrebna u vezi Yamahe? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, dobra je marka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delija84 0 Napisano Januar 14, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala jos jednom svima kazes dobra marka,posto mi je ovo prvi motor i nisam se do sad bakcao oko njih kupio sam ga jer je imao dva fara a to mi se mnogo svidjalo. Da li moze da bude gluplji razlog:) Sto se tice one moje molbe da me uputite na nekog ko ima motor kao moj,vise nije vazeca.jer sam nasao decka koji vozi isti.Wolfy mu je nik na forumu. Ma ja kao i uvek komplikujem.Ogulio sam malo motor letos sa leve strane i nasao sam decka koji radi kasko i mislio sam da uslikam stranu koja mi je oguljena od tog decka i to sam danas i uradio.Ali vrhunac je sledeci.Taman ako nekoga interesuje ovo ce zapamtiti,posto ovakva cifra tesko moze da se zaboravi:) Gospodo draga,kasko za moj motor na 6 meseci kosta 55000din.I odmah sam odustao od toga.Zao mi samo decka sto sam ga danas cimao. To se jedino isplati ako se motor nedaj boze polupa do kraja pa da se onda odradi kasko.Ovako nikako. i momcovi jer bilo danas voznje?Ja sam ceo dan proveo na motoru.I na kraju dana pravac kod majstora na veliki servis... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 16, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dva fara imaju uglavnom (ako ne i svi) svi noviji sport motori. Sto se tice kaska, pa maltene svako u sezoni ima neko cesanje ili slicno. NIje to tako lose, nedaj boze da se nesto desi, posle se potas pa sto nisam dao i vise. Shvati da je to jako skup sport. A inace se voza, evo i ja danas se bas navozao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 16, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Januar 16, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Veljo,da neznaš možda Mikija,uzeo je isto R6 2002.god vozio je Kimka,a motor si kupio od Dekija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delija84 0 Napisano Januar 17, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da se vozimo i zimi nego sta:) Zimi imam manje frke oko skole pa sad moram da nadoknadim...a leti mi je glava non-stop u knjizi...znaci nema vece muke nego napolju lepo vreme,svi se vozikaju i bleje po bazenima i adi a ja kuci za stolom...ali tako mi i treba kad sve radim sa zakasnjenjem ...mada ko zna mozda je to i bolje...ove god sam ubio 10.000 km a ko zna koliko bi ubio da sam bio slobodan ko tica u gori:) Vule dobro si upucen...sve znas ko da me spijuniras:)Motorinjo sam uzeo od dekija a znam i mikija...Pricali smo skoror...kaze da je uzeo super r6 za male pare malo iscukanu....da li je sredio posto je rekao da ima neku bracu?Ti vozis ninju?Posto su mi spominjali nekog lika sa ninjom... ako neko mora da sredjuje motor...sad mu je idealna prilika jer su sve nekei popusti....ja sam ostovaio para i para u kdm i u opste nje mala cifra 20% koje daju.Lanac i lacanici umesto 12 kostaju 10 ulje umesto 4600 kostaju 3600 i sad imaju super akciju za klinere i zamascivace.Iponovi od 750ml znaci i kliner i zamascivac + gratis neki poliser od 750ml isto kosta 2750 a koliko me secanje sluzi od 400ml motulovo letos sam placao 2300.Znaci sad je vrh sv kupovati. e nemojte da mislite da imam neke koristi od toga:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Januar 17, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Vule dobro si upucen...sve znas ko da me spijuniras:)Motorinjo sam uzeo od dekija a znam i mikija...Pricali smo skoror...kaze da je uzeo super r6 za male pare malo iscukanu....da li je sredio posto je rekao da ima neku bracu?Ti vozis ninju?Posto su mi spominjali nekog lika sa ninjom... Taj sam glavom i bradom,trebalo bi ovih dana da budu oklopi gotovi,tako kaže lik iz Ritopeka.Nije loša-lepo radi,super ide,...Malo je bio zapušten..ali i to je sređeno. E da dobrodošao ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...