Alex74 863 Napisano Septembar 6, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 354 postova Prijavi odgovor kao problematičan Transcend Micro SD 16GB, SDHC, Class 10, TS16GUSDHC10 memorijska kartica, blister pakovanje pored micro SD kartice uključuje i adapter pomoću kojeg se ova kartica može koristiti kao SD kartica. 1200din. Kontakt na PP ili na 0637206159. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Septembar 6, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je stara (radila) kartica ? Ako je 100% ispravna kupujem. Treba mi za kamericu koja mi uskoro stize. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 863 Napisano Septembar 6, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 354 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam je 5 VIII znaci mesec dana a nije radila zato sto sam se zeznuo moj aparat podrzava samo do 2gb. Mislim ona je ispravna probao sam je na telefonu i radi ali mi aparat ne podrzava vise od 2 gb. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 863 Napisano Septembar 6, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 354 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otisla,moze katanac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Septembar 6, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...