Gashoni 8 Napisano Avgust 5, 2013 U prolazu, 15 postova Motocikl: ...razgledam oglase... Prijavi odgovor kao problematičan U svemu ovome sam potpuno nov, dosta ce mi vase pomoci trebati, i nadam se da cu se nekako snaci...ranije nisam bio u mogucnosti da sebi priustim zadovoljstvo da posedujem motor, tako da sam vremenom otisao u ko zna kom smeru...sada imam 35 god, zivim u Kikindi, i iskrslo je nekako da bih mogao da nabavim sebi nesto...moja stara ljubav su R motori, ali mi svi govore da pazarim nekog kruzera, kao to je za mene, ali...gledam ja kruzere na oglasima, ali ne osecam ni priblizno sto osecam kad vidim R...nemam nameru da divljam putevima, da izvodim stogod, pa i razumem te savete...kao sto rekoh, nadam se da cu se snaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 6, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Bio sam u slicnoj dilemi. Ukoliko jos nemas polozenu A kategoriju a vozio bi nekog R-a uzmi Yamaha TZR 50 ili Aprilia RS 50 naravno polovnog. Imaju istu geometriju kao veci R motori, dobro ubrzanje a komande su naravno skroz iste. Ukoliko uzimas polovan verovatno vec ima ugradjen neki kit npr. malossi ili slicno na 80 ili 90 kubika pa masina moze da razvije 120 km/h bez problema. Agregat je u oba ova motora isti, razlikuju se po izgledu a cini mi se da je TZR malo veci u gabaritu. Puno lepih kilometara ti zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...