Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav...

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova
  • Motocikl: ...razgledam oglase...

U svemu ovome sam potpuno nov, dosta ce mi vase pomoci trebati, i nadam se da cu se nekako snaci...ranije nisam bio u mogucnosti da sebi priustim zadovoljstvo da posedujem motor, tako da sam vremenom otisao u ko zna kom smeru...sada imam 35 god, zivim u Kikindi, i iskrslo je nekako da bih mogao da nabavim sebi nesto...moja stara ljubav su R motori, ali mi svi govore da pazarim nekog kruzera, kao to je za mene, ali...gledam ja kruzere na oglasima, ali ne osecam ni priblizno sto osecam kad vidim R...nemam nameru da divljam putevima, da izvodim stogod, pa i razumem te savete...kao sto rekoh, nadam se da cu se snaci...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ludi kompjuteraš, 729 postova
  • Motocikl: Honda CBR250R 2011

Pozdrav. Bio sam u slicnoj dilemi. Ukoliko jos nemas polozenu A kategoriju a vozio bi nekog R-a uzmi Yamaha TZR 50 ili Aprilia RS 50 naravno polovnog. Imaju istu geometriju kao veci R motori, dobro ubrzanje a komande su naravno skroz iste. Ukoliko uzimas polovan verovatno vec ima ugradjen neki kit npr. malossi ili slicno na 80 ili 90 kubika pa masina moze da razvije 120 km/h bez problema. Agregat je u oba ova motora isti, razlikuju se po izgledu a cini mi se da je TZR malo veci u gabaritu. Puno lepih kilometara ti zelim0takoje.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja