-Viper- 547 Napisano Jul 27, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Motorolu XT615 sa kutijom itd.... mem karticom od 4gb, jedino nemam slusalice jer ih ni ja nisam dobio, ekran nigde ogreban, ima malo ostecenje na ledjima sa leve strane, vidi se na slici,. Na poklon dobijate MTS prepaid broj, da ne zaboravim kodiran je za MTS mrezu, dekodiranje je u NS 1000 din. Instaliran iGo sa mapama i nekoliko programa i igrica. Cena 100 evra Kontakt na 0606212269 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 28, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za tablet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 31, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Dekodiran. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 7, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Posto je poklopac baterije vec bio ostecen to se prosirilo i dalje, skinuo sam sve sto je htelo da otpadne i pri tome mi ispao mobilni, tako da sad u donjem desnom uglu ima ostecenje, ekran nije ostecen. Zbog svega navedenog spustam cenu na 80 evra, ostalo sve i dalje stoji kao sto je navedeno u prvom postu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 11, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Konacni izgled zadnjeg poklopca, skid boja je odradio odlican posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 6, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Povlačim mob iz prodaje, crkla je kamera, ne pomaže ni reset. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...