rs50 3 Napisano Januar 6, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan NAJBRZE....NAJBOLJE KOCNICE...NAJBOLJE LEZANJE...KO ZNA NEK PISE.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Januar 7, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Na modele za koju godinu mislis?Jer se Mito i RS i dalje prave a NSR se ne pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 7, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, nemas pojma koliko ima tema vezanih za ovo sto ti trazis, potrazi malo po forumu, videces poredjenja,utiske, misljenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 7, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti linkove na pvt A ja naravno dajem glas za hondu u svakom sluchaju...ostajem veran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Januar 7, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan MITO...brz,dobro kocenje...mana-trosi malo vise!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 7, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti linkove na pvt A ja naravno dajem glas za hondu u svakom sluchaju...ostajem veran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Januar 16, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan ne znam o kom godistu pricas?jer NSR-a novog nema,ali ako mislis na nove,definitivno aprilia...lezanje je strasno dobro,o ubrzanju da ne pricam.trosi mnogo vise..ali je veoma kvalitetan motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Januar 17, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan provereno ide cagiva najbrze,pa aprilia pa honda..honda ima dosta dobar start ali nema max.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...