ACY 13 Napisano Jul 7, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Nova, broj 52, cena 45e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 551 Napisano Jul 7, 2013 Pažljivo prati, 630 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je to visinu odprilike i težinu naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Jul 8, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je to visinu odprilike i težinu naravno 175cm i 83kg sam, meni je malo za nijansu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 551 Napisano Jul 8, 2013 Pažljivo prati, 630 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan meni podosta, steta lepo izgleda srećno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...