StevaGaleb 76 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako i vozi svoju voznju, opet ces ti uzjahati neko motorce. Eto kako npr. kolega iz Zemuna, polomio je butnu kost a boli ga glava zbog delova Ja svaki put kada nailazim na ukljucenje koje je zaklonjano npr. zgradom ili nekom drugom preprakom uvek usporim... sto je sigurno sigurno. Takodje jako retko vozim preko 60 u gradu, i motor i auto, a kome se zuri neka obilazi sta da mu radim Eh da, da li i vas nervira kada vam se neko prilepi za dupe i ne odustaje kao kuce u teranju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Jul 4, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ako on tako lagano prolazi kroz crvena svetla kako si onda uspeo to da vidis osim ako nisi i ti uradio isto? Sala naravno. Ima nas raznih. Dugacka ulica sve se lepo vidi, on prosao na prvom na crveno ja sacekao zeleno, posle vidim prolazi na crveno i na drugom .. Opusteno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jul 5, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, zabole me što on priča mobilnim na skuteru. Može samo sebe da zajebe. A kada udari neku osobu na pesackom ili trotoaru ili u drugog kolegu? Ne bi trebalo da te zabole jer to stvara losu sliku o svima nama, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...