miinja 1567 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko da se malo družimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda ovaj moj 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano Jun 24, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo mu fale gume sa belim zidovima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 24, 2013 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan cu u Rasku da produzim registracije Kawasakiju i Dusteru. Ako imam malo vremena i pogodim da si i ti malo slobodan da vidim ovu makinu. Bas je lepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan samo se javi deki tu sam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujemo te sutra. Hocemo i da vidimo novu makinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim malo, ja sam ovo pazario pre neki dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 4, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i ja sam tu od 1 septembra p[azario sam vt 750 cdc ili spirit ili aero neznam pise samo cdc 2003 god janko kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Septembar 6, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i ja sam tu od 1 septembra p[azario sam vt 750 cdc ili spirit ili aero neznam pise samo cdc 2003 god janko kisac daj fotku da ti kažem koja je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 8, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i ja sam tu od 1 septembra p[azario sam vt 750 cdc ili spirit ili aero neznam pise samo cdc 2003 god janko kisac daj fotku da ti kažem koja je pozdrav na americkoj saobracajnoj pise honda vt 750 cdc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 8, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima evo me ponovo treba mi -kupujem vizir za moju sedovku -spiri- ili aero nebitno i sisi bar sa prtljaznikom dal ima neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 8, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda ovaj moj pozdrav treba mi da kupim sisi kao tvoj i vizir pa onda je sve na svom mestu dal znas gde osim luisa -tamo je preskupo pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Septembar 16, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda ovaj moj pozdrav treba mi da kupim sisi kao tvoj i vizir pa onda je sve na svom mestu dal znas gde osim luisa -tamo je preskupo pozdrav meni je to stiglo sa motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Septembar 16, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i ja sam tu od 1 septembra p[azario sam vt 750 cdc ili spirit ili aero neznam pise samo cdc 2003 god janko kisac daj fotku da ti kažem koja je pozdrav na americkoj saobracajnoj pise honda vt 750 cdc mislio sam da sve 750 koje su za američko tržište imaju kardan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 17, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i ja sam tu od 1 septembra p[azario sam vt 750 cdc ili spirit ili aero neznam pise samo cdc 2003 god janko kisac daj fotku da ti kažem koja je pozdrav na americkoj saobracajnoj pise honda vt 750 cdc mislio sam da sve 750 koje su za američko tržište imaju kardan i konacno znam sta je honda shedow 750 ace -american klasik edicion Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Avgust 1, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde da pitam, pa ajd ovde za kolege-vlasnike Shadow motora, na koji pritisak pumpate gume? U nekom manualu koji imam pise da prednje gume idu na 29psi, a zadnje 29psi do 90kg tereta, i 36psi za preko toga. Medjutim, guglajuci nalazim neke skroz druge vrednosti, neki ljudi kazu da je po defaultu 33psi za obe gume, ali da je to premalo i treba vise i slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 2, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan 2.2 prednju 2.5 zadnju verovatno može zadnja i 2.3 toliko su moje gume naduvane i ja sam ih ovog leta naduvao azotom zbog vrućeg asfalta - zato i jeste kišno leto- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Avgust 2, 2014 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda ovaj moj Ovaj tvoj ima blizanca kod mene u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 2, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Zadnju na 2.5 ako vozis gospodju iza stalno i ako je gospoja pogolema 150 kila nas dvoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 3, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pa ništa ajd da i ja probam na 2.3 samo mislim da neće da bude neke razlike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Decembar 12, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene da se zapljunem..... P.S. Izvinjavam se zbog velicine slike... saljem sa telefona.... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Decembar 12, 2014 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan lep ti motoric, samo da ofarbas drzac fuzastera, i tu zicu sto ti cuva obucu da zamenis sa prohromskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Decembar 12, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Bice i to... Imam celu zimu da se zanimam... Svaki dan dodam nesto novo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smoli 13 Napisano Decembar 31, 2014 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: caponord 1200, vt750custombobber Prijavi odgovor kao problematičan Kolege imam ja jedno pitanje, imam vt750 '85 sa kardanom, video sam da su na modelima od 2004-2006 vratili kardan, e sada mene interesuje da li neko zna da li pasuju žičane felne sa novijih modela na stari model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan @lordvax: Druže, ako nije tajna, gde si nabavio roštilj za prtljag? Nemam ga a fali mi dosta pa se razmišljam da ga nabavim, ali sve što nalazim je nešto tipa ovo na eBayu, što deluje ok, ali ne mogu da ga opipam i vidim kakav je i da li će da pasuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...