Biker Q 1643 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pricao sa vlasnikom ali ga mozda neko odavde poznaje ili moze da pogleda motor. Pozeljno je da prvo kontaktira vlasnika pre nego sto krene da nije motor prodat u medjuvremenu. http://www.polovniautomobili.com/oglas2536461/suzuki_gs_500/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Jun 22, 2013 Hronični Motociklopata, 7341 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan vidjam ovaj motor na moto susretima zadnjih godinu dve, nije bas u najboljem izdanju, ali vozi se, ide, za te pare je ok, veliki minus je sto nema satove, za to mu obori cenu bar 100eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan To je mesto pored KULE , tako da kuljani mogu pomoći. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan decko ne zivi u Liparu nego u Kuli tako da bi bilo lepo da neko od kuljana ode pogledati motor da se pomogne decku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jun 23, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Bar po slikama motor deluje dosta zapusteno,pa predpostavljam da je uzivo jos gori.. Sve u svemu dosta para za motor u ovakvom stanju .. Moje misljenje .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Decko je iz Lipara, ali radi u Ruskom Krsturu kao policajac. Nedavno se ozenio (pre mesec i po dana-video sam njegove kolege bajkere na svadbi), mozda je to razlog prodaje.. Motor nisam zagledao preterano ali ne deluje kao les.. On je inace clan "sinova Severa" iz Backe Topole ... Ako nema niko blize, ja cu se provozati tih 30km do njega da vidim motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada sam pricao sa covekom, nije mi za sada preterano aktuelan ovaj motor, nema satove, lanac pri kraju, plocice pri karaju, tako da nista za sada. HVALA svima vama koji ste se javili da pogledate motor... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...