Eks4toN 0 Napisano Januar 1, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Veliko Gradište Prijavi odgovor kao problematičan Planiram Da Kupim Motor 125cc U Izgledu StreetFigtera.Sta Mislite O Ovom Motoru I Za Koje Pare Moze Da Se Kupi ? Komentari !? Evo Par Slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Januar 1, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan E taj motor je imao jedan moj drug iz kikinde,mislim da je taj bio jedan od retkih...nisam cuo da ga ima jos neko!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 1, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ima jedna u svilajncu,ako sretnem tog lika pitacu ga posto je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 2, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imao je jedan u Mladenovcu ali mislim da je prodat. Inace, nov je 4300e pa ako si zainteresovan mozes mi se javiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.KLIMAX 23 Napisano Octobar 7, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan e ima li neko vaj moped??? mogli bi da napravimo neku spekulaciju, tipa zamena za varadero 125? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto razmisljao da ga kupim, ali ono, ne znam...Zvuk mi je smesan,, 2t je.. da je 4t bio bi sada u garazzi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da je lik koji je dobio raptora na sajmu na nagradnoj igri stavio motor u oglase i da ga prodaje za male pare.... Mozda ga jos uvek nije prodao vidi na moto berzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.KLIMAX 23 Napisano Octobar 7, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa uzeobi ga samo zato sto je 2t jer je 4t na maloj kubikazi SMOOORR jbt. po meni najlepsi motor 125! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A pa onda ok, ma to zavisi od ukusa isto naravno...Meni se vise svidjaju trkacki, mada je isto ovaj super...Ali eto ja npr. uopste ne volim 2t motore.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...