cole 1 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,evo imam problem kad vozim duze od jednog sata javlja mi se blago trnjenje u desnoj saci da napomenem da motor ima standardnu opremu,interesujeme ima li neko tih iskustva i kako resiti problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 27, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ja vozim Varadera 2003g,znaci model sa injektorima a ne sa karburatorima. Nemam takvih problema,cak sam radio i ture po 1300 kilometara dnevno,ali ja nemam standardne rucice nego one mekane,odnosno spuzvaste. Probaj to staviti,kazem,ja nemam nikakvih problema oko vibracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cole 1 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj Vara je '99 a rucice su sa grejacem i ne znam dali ima da se kupe samo sundjeraste navlake,pa da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 27, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Moj Vara je '99 a rucice su sa grejacem i ne znam dali ima da se kupe samo sundjeraste navlake,pa da probam. ali onda ti ne vrijede grijaci jer su grijaci komplet sa rucicom.Ili jedno ili drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cole 1 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam ,nego oni tegovi na krajevima cemu to sluzi,posto sam video na forumu Varadero international da ljudi to menjaju i stavljaju teze naravno pominju neke brojke u gramima medjutim ja nisam razumeo to najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 27, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ja imam orginalne utege i sve je ok,neki stavljaju teze utege na maxi endura (Varadero ,Strom...) probaj vidjeti dali ti je dobro izbalansirana prednja guma,da ti zato ne trese mozda. Imao sam Dunlop,i bacio ih nakon 3000 km,poslje sam stavio Bridgestone 501 i 502,sasvim drugi motor.Mozda je zbog lose gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 27, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja imam orginalne utege i sve je ok,neki stavljaju teze utege na maxi endura (Varader ,Strom...) a cemu sluze ti utezi???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cole 1 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo moguce (gume) u planu mi je do proleca da izmenjam i pre. i zad. nisu lose ali ih vozim drugu sezonu Metzeler Tourance,nego koja je namena tegova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 27, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan da smanje vibracije,ali ako i stavis teze utege a ne izbalansiras gume,nisi nista sa tim napravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cole 1 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ok,imacu to u vidu kad budem menjao gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da nemas problem sa perifernom cirkulacijom ? Meni se neki put desava, u toku duze voznje da mi trnu ruke (obe)... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 27, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ,kazem,ja nemam nikakvih problema oko vibracija. Osim sto ponekada posejem po koji kofer po drumu, sve je ok. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 27, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ,kazem,ja nemam nikakvih problema oko vibracija. Osim sto ponekada posejem po koji kofer po drumu, sve je ok. ;D sta da radim kad ga vozim kao Hayabusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti kofer dodje kao granicnik, da ne preteras u krivini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pomeranjem volana napred ili nazad, pokusaj da nadjes polozaj koji ti odgovara. Volan se moze podici, umetanjem drugacijeg nosaca volana. Isto, sirina volana treba odgovarati tvojoj sirini, tj. sirini tvojih ramena. I najvaznije, visina sedista u oidnosu na volan i fuzastere, treba biti primerena tvojoj visini, jer od toga zavisi da li je polozaj ruku pravilan ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 28, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan odkad sam ugradio tegove nikad nisam ima problema mei je nestala vibracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cole 1 Napisano Decembar 29, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh da je motor u standardu medjutim pored grejaca ima i neki dodatak za podizanje guvernale,mislim da to nema veze ,periferna cirkulacija sjajna (mala sala )svako jutro ustajem sa otkrivenim nogama (ako razumete da ne budem vulgaran ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 29, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh da je motor u standardu medjutim pored grejaca ima i neki dodatak za podizanje guvernale,mislim da to nema veze ,periferna cirkulacija sjajna (mala sala )svako jutro ustajem sa otkrivenim nogama (ako razumete da ne budem vulgaran ) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 29, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pogodila te tema,A?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Decembar 29, 2007 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam procitao naslov teme htio sam odmah pitati da li imas mozda Metzeler Tourance gore. S tom prednjom gumom sam ja imao velikih problema ma Varaderu, poslije sam na stranim forumima skuzio da nisam jedini. Kod mene se volan tresao na 40-70 km/sat i to jako! Promjenio sam prednju gumu i sve 5, problemi kao rukom odneseni! Baci tu gumu, stavi drugu i nestat ce vibracije. ...iako ne do kraja, ipak je to V2 motor. Tu ce pomoci utezi volana. Oni svojom tezinom ne dozvoljavaju sitnim vibracijama da tresu volan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 29, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam procitao naslov teme htio sam odmah pitati da li imas mozda Metzeler Tourance gore. S tom prednjom gumom sam ja imao velikih problema ma Varaderu, poslije sam na stranim forumima skuzio da nisam jedini. Kod mene se volan tresao na 40-70 km/sat i to jako! Promjenio sam prednju gumu i sve 5, problemi kao rukom odneseni! Baci tu gumu, stavi drugu i nestat ce vibracije. ...iako ne do kraja, ipak je to V2 motor. Tu ce pomoci utezi volana. Oni svojom tezinom ne dozvoljavaju sitnim vibracijama da tresu volan. Bas tako .Takodje sam i ja vise puta na netu, trazeci mane i vrline pojedinih modela za Africu, naisao na komentar za Tourance da izlazi iz balansa , cak posle jako malo predjenih km.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 29, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan isto tako i Dunlop,u gornjem postu sam naveo da sam bacio NOVE GUME koje su presle 3000 km,to su bile Dunlop,i kada sam dovezao motor da mi vulkanizer ponovo izbalansia prednju gumu,rekao je da je nemoguce,da Dunlop zna imati tu manu kod 19 cola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cole 1 Napisano Decembar 30, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uh,sad ne znam koje gume ,evo sajta gde su rezultati testova za varadera 1000 http://users.bart.nl/~stikfort/new_international_site/accessoiriespage/acc_tyres.html gde mogu da se uzmu tegovi i koji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 30, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Svi koji brzo voze prezadovoljni su sa Bridgestone Batlax 501 i 502. Isto tako sam i ja,promjenio sam 3 kompleta i opet cu staviti te gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 30, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Al' su vam probirljivi ti kombajni...te ove gume,te one .... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...