Jump to content

Moto Zajednica

powercommander

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 103 postova
  • Motocikl: u potrazi...

powercommander za yamahu xt660 X/R od 2004-2006 godista.prodao sam motor pa mi je ostao visak,koristio sam ga na motoru i mnogo je korisna stvar,motor radi mirnije i bolje,motor dobije dosta snage primeti se znacajna razlika...Cena 220e

post-13696-0-27575200-1367271287_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 295 postova

Nije mi zelja da te miniram, ali duze vreme gledam ovaj tvoj oglas pa da ti napisem. Koristi pretragu, bio je krajem proslog leta jedan u prodaji za 150 pa spusten na 100 Eura. Ja sam bio zainteresovan ali nisam bio siguran da cu zadrzati XTX-a i na kraju sam ga zamenio za CBR-a pa mi vise nije trebao. Mislim da nije prodat ni za 100, barem se ja ne secam da je otisao.

Ako ti bas stoji, mozda je bolje da spustis cenu... ili te bas briga, pa cekas da nekom dosadi poznato poskakivanje XTX-a...

taj je prodat,znam na koji mislis.problem je u tome sto kome treba ce da kupi od mene,jer nema drugih.ima za 270e na polovniautomobili,ja kad sam kupovao sam 2 meseca trazio i jedva sam nasao slucajno ovaj sto sam kupio... :neznam:

• Svrati ponekad, 295 postova

Verujem, jos jednom kazem da nisam hteo da miniram oglas. U poslednje vreme prodaju se samo stvari koje su bas ispod cene. Kao sto rekoh, da vredi da se stavi na XTX, sigurno vredi. Mene je izludjivao neravnomeran rad (poskakivanje) u nizim obrtajima motora. Video sam na net-u da NISTA ne pomaze osim uredjaja koji prodajes.

Ja sam se zezao sa smesom, probao ovako, onako, otvoren usis, zatvoren, otvoreni auspusi, db killeri.... vise manje isto trza.

pa da,ovo je extra stvar.ja sam bio prezadovoljan...ja mislim da vredi svaku paru,jos malo cu ga nekom pokloniti ako niko nece da kupi :moto3:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja