Charuga 769 Napisano Decembar 19, 2007 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Najzad sam kupio kacigu koja mi lezi kako treba...pa ajde da podelim sa Vama moje zadovoljstvo sto sam dosao do nje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Decembar 19, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke uzdravlje ga nosio. Lepa je . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kostala ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Extra ti je kaciga............ ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da je kaciga do ja..a...leo je i dizajn,posto je bila ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kaciga je super, hoce li se slagati uz zx6? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlichna je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Sama kaciga kosta 190 evrica, morao sam da idem u Zagreb po nju.....sto je normalno povecalo troskove ali se nekajem jel sam cekao na nju oko tri meseca.....i sto je najbitnije original je....za razliku od nekih sto su pokusali na mi uvale "laznjaka" ...lol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...