Toske91 0 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Darosava (Arandjelovac) Motocikl: Aprilia RS 125 `96 Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko, zovem se Tomasevic Milos, zivim u selu Darosava blizu Arandjelovca, student sam trece godine gradjevinsko-arhitektonskog fakulteta u Nisu i naravno veliki zaljubljenik u motore. Do sada sam imao u posedu: Tomos T14, aprilia SR 50, aprilia leonardo 250, i sada konacno,dugo iscekivanu apriliu RS 125. To sam ukratko ja, nadam se da cu ovde naci odgovore na pitanja koja me muce od starijih i iskusnijih zaljubljenika u dvotockase i naravno nadam se da cu steci nove prijatelje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Cao toske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 106 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 135 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...