botond 0 Napisano Mart 14, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Srpski Itebej Motocikl: Yamaha tdr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Posto vec duze vreme pratim postove i desavanja na Mz svetu mislim da bi bio red da predstavim i svoj motor.Sa ovakvim izgledom sam ga kupio (osim rucki, naslona, kormana, rol torbice i retrovizora, to sam dodao), pa nemam slike u toku prerade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Koje godiste, cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Da si me p[itao mogao si i moj od 250cc sa dosta delova kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
botond 0 Napisano Mart 14, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Srpski Itebej Motocikl: Yamaha tdr Prijavi odgovor kao problematičan 1978 godiste, 150 eur.Kupljen maja prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan A da slucajno ne zivis u ulici Vojvode Putnika?Da li ti je otac bio vozac autobusa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dosta jeftino si ga uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
botond 0 Napisano Mart 14, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Srpski Itebej Motocikl: Yamaha tdr Prijavi odgovor kao problematičan Dobro poznanstvo, a i decku su trebale pare (Uzeo je drugi motor). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dushan 2 Napisano Mart 17, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Fina masina,svidja mi se kako je odradjen airbrush. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...