valkira 16 Napisano Mart 1, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan Narucio bih preko prijatelja thor motocross opremu. Uzeo bih pantalone i dres. Frka mi je da se ne zeznem oko velicine pa ako moze mala pomoc. Visok sam oko 187cm, 95kg. Farmerke nosim 36 uvek a majice L i XL. Zavisi kakav je model. Ispod pantalona bih nosio naravno stitnike za kolena a ispod dresa gladijator. Ja sam razmisljao da uzmem 38 pantalone a dres XL. Hvala na odgovoru Ne bih da bacim pare bez veze... I da, model je thor phase streak, vidim da ima razlike u modelima sa velicinom... Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valkira 16 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan 76 pregleda i niko nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ti pre treba 36 ja sam tvoje visine i nosim 38 ali imam 106kg to je americka firma a ameri obicno prave za nijansu vece stvari tako da je moje misljenje 36. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 2, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan 76 pregleda i niko nista Tacnije 82 Mislim da ljudi slabo kod nas nose Thor, mada mozda i gresim... Slicne smo visine, kilaze i ja bih isao sa dresom XXL, a pantalone 38. Bolje malo vece, nego da mi stvari budu uske Mada bitno je zbog stitnika da sve pase... Nemam pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valkira 16 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ti pre treba 36 ja sam tvoje visine i nosim 38 ali imam 106kg to je americka firma a ameri obicno prave za nijansu vece stvari tako da je moje misljenje 36. Hvala na odg... Moguce da si u pravu, mene samo plasi da me pantalone sa stitnikom na kolenima ne stezu jbm li ga... Nije malo 70-80e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan brate to je corss oprema i planirano je da nosis stitnike ispod pantalona, sve su one tu prosirene a dres je xl sasvim dovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valkira 16 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Videcu jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 26, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan http://www.google.com/search?q=thor+phase+streak+blue&hl=en&rlz=1Y1XIUG_enRS513RS513&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=4LZRUfjbOMSwPOKdgPAB&ved=0CCYQsAQ&biw=360&bih=567&sei=6LZRUcezMIe4O4zHgOgF#biv=i%7C0%3Bd%7C2LTF53gUj0frAM%3A Devojka me castila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5998 Napisano Mart 26, 2013 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam devojku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 26, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam devojku Ima vremena, mlad si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam devojku neda ti zena? ` Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...