Skols 25 Napisano Februar 21, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze,prodajem moj telefon koji sam pre 2 meseca uzeo u Telenoru (znaci da je za tu mrezu samo),pri produzetku ugovora. Telefon je crne boje,ocuvan naravno,uz njega ide kartica od 8GB,usb,punjac,sluske.. Neke od karakteristika su: 4.7" IPS ekran,1GB radne memorije ,4GB u telefonu,od cega je cini mi se oko 2GB na raspolaganju korisniku,veoma jaka baterija (meni drzi 2-3 dana).. Telefonom sam prezadovoljan,ali sam nabavio sam cuvenu Jabuku,pa mi 2 telefona nisu potrebna. Cena..pa recimo 200e Karakteristike: http://www.gsmarena....9_p760-4955.php Slike (sa neta) : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Februar 21, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Eh da je para nebih se dvoumio, samo da dodam potpuno realna cena i cak mnogo povoljna, sretna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 21, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti, skroz zadovoljan preporuka ...cena više nego ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Februar 22, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Vajperom! Merkam telefon od kad je izasao. Proucio sam ga u detalje. Trenutno best buy po meni. Sad samo cekam pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Koja je zadnja cena za telefon?drugar je zainteresovan Ostavi neki kontakt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 27, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Koja je zadnja cena za telefon?drugar je zainteresovanOstavi neki kontakt To je zadnja cena,ne isplati mi se za jeftinije da ga dajem.. Imam jos i Motorolu Defy (ima oglas ovde). ps: pile,saljem ti broj na pm. Sent from my SmartTab10 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 13, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Le aktuelle Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 20, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Le njet actuelle,ode fon.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...