Dane Deda 2691 Napisano Jul 2, 2013 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dane,Deki i njegova supruga su ugostili u svom domu deo Civija i Minju,i zato cu tvoje zapazanje osporiti,Em rostilj,em pivo...a frizider iza mene... Pa zasto je onda Saler imao bebski izraz lica, ili mu falio jogurt i burek. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jul 2, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan DANE ja ulazem najvece izvinjenje...ni sama kako sam to propustila ,sada me sramota Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos nekih fotki 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 2, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mojso! Fotke su vrhunske! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Драго ми је да сам упознао неке нове људе а наручито ми је драго да сам видео неке старе. Велики поздрав домаћинима, Витезовима, поздрав за Жику падобранца, Пеђу варадера (остао ми дужан пиво), Декија59 уф има још много неких људи. А емоције, мислим да ми је било лакше пошто сам ишао већ пре али сваки пут као да је први. Слободно могу да поновим да нису то тамо неки људи, већ једни од нас и код год мисли да они тамо живе лепо и да им држава плаћа ово или оно и да не региструју кола, неплаћају струју .... нека се преселе доле па нека уживају све те благодети. Само кад видим осмехе на лицима деце која су нам махала мени је срце пуно. Иначе овај клинац на Мојсиној слице је буквално 45 минута седео на мотору, од тога га је једно 30 минута брисао марамицом после кише, марамица се распада а он је купља у малу ручицу па брише капи од кише.....срећица мала Мојсо, ко су ти ова два дрипца на слици ЕДИТ: Остао Виолетин налог Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Jul 2, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Džoks, opet pišeš sa Violetinog profila 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Džoks, opet pišeš sa Violetinog profila Kazem ja lepo baraba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Jul 2, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan https://plus.google....581485330798289 super fotke, a na poslednjoj sam ja slucajno upao u kadar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano Jul 2, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan ...Evo i ja da se ispisem Vratih se kuci pre par sati.Maaaalko smo isli duzim putem za BG Pozdrav svima i vidimo se u isto vreme na istom mestu iduce godine 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Jul 2, 2013 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Rober i ja se vratili tek večeras iz KM, verovatno NAJposlednji, ne računajući ekipu koja je otišla za CG Bio sam prvi put i duboko sam dirnut dočekom dece uz put, od prelaza do Mitrovice! Drago mi je što sam imao priliku da upoznam neke od forumaša Slike sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Jul 2, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook...83870183&type=3 Fotkice od mene ...jestu na FB ali su otvorene da svi mogu da vide Super slike nensy, cak si i mene savatala na par slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 3, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobre slike nensy. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jul 3, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari...da sam se manje druzila i manje djuskala sigurno bi bilo vise fotki... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8368 Napisano Jul 3, 2013 Solo Rider, 3204 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan [attachment=179627:S7300059.JPG Proveli smo se super: Docek a pogotovo ljudi koji su usput mahali me dirnuo i potsetio na povratak '92. Motori posluzili odlicno. Vidim neke primedbe oko goriva , sugestija : ukinuti isto i odvojis zito od kukolja. Evo fotke za uspomenu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Jul 3, 2013 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Aj' da i ja nesto napisem, mi uvek idemo dan ranije o svom trosku i nikada nas nije zanimalo sipanje goriva, razumem sve koji ne mogu da finansiraju odlazak dole i svaka cast svima koji su bili, provod je uvek dobar, ljudi dole su posebni i osecaj (bar meni ) dole je poseban. Kad god mozemo idemo i van bajk rock misije jer su nam dole bajkerska braca i cesto svracamo kod njih, hvala njima i svim ljudima sa Kosova. OVO je centralni skup i glavni dogadjaj godine, nije lepo sto je MAS na taj datum organizovao skup u Smederevu. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2691 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Aj' da i ja nesto napisem, mi uvek idemo dan ranije o svom trosku i nikada nas nije zanimalo sipanje goriva, razumem sve koji ne mogu da finansiraju odlazak dole i svaka cast svima koji su bili, provod je uvek dobar, ljudi dole su posebni i osecaj (bar meni ) dole je poseban. Kad god mozemo idemo i van bajk rock misije jer su nam dole bajkerska braca i cesto svracamo kod njih, hvala njima i svim ljudima sa Kosova. OVO je centralni skup i glavni dogadjaj godine, nije lepo sto je MAS na taj datum organizovao skup. Kakav otac,takav sin. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Jul 3, 2013 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo mojih slika http://lordoblivion.dodaj.rs/?bike+rock+misija+2013 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Jul 3, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan OVO je centralni skup i glavni dogadjaj godine, nije lepo sto je MAS na taj datum organizovao skup u Smederevu. Saglasan! Ne samo da nije lepo,nego ne može da bude slučajno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Jul 3, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/aleksander.arsic.9/media_set?set=a.10201392112188491.1073741827.1344911052&type=3 https://www.facebook.com/aleksander.arsic.9/media_set?set=vb.1344911052&type=2 jos malo slicica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Jul 3, 2013 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari...da sam se manje druzila i manje djuskala sigurno bi bilo vise fotki... Ti si se drugarice bas lepo provela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jul 3, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujuci tebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Denser 11 Napisano Jul 3, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Surcin Motocikl: ČZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se veceras vratio,posto sam iz Mitrovice otisao u Titograd bio 2 dana pa nazad kuci,sto se tice utisaka stvarno je bilo lepo,jako lepo docek,prijatan gostopriman narod,lepo druzenje sve je bilo super osim ludaka koji su preticali na auto putu u razdaljini manjoj od pola metra prozuji i da ga ne vidis a sta ako u tom momentu promenis pravac to ne razmisljaju i preticanja usred krivine,nerazumem te ljude gde zure sta time pokazuju??Takva grupna voznja je za izbegavanje.Evo i par mojih slika sa polaska i tamo ispred motela gde smo spavali u Zvecanu http://postimg.cc/image/nt06z1f6v/ http://postimg.cc/image/cshtr7nun/ 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 4, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan To nisu ludaci. To su junaci. Rodile majke junake. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Jul 4, 2013 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I mene su nekoliko njih neprijatno sekli posle Kraljeva. Imam utisak da obožavaju to da rade u sred levih krivina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...