Jump to content

Moto Zajednica

Srdacan pozdrav svim clanovima :)

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Ja sam Dusan Planic, zivim u Beogradu i rodjen sam 14.07.1993. Nakon dugog niza godina bavljenja ekstremnim sportom Downhill, odlucio sam da predjem na nesto opusteniju varijantu slicnog sporta/hobija. Ovde sam pre svega jer smatram da cu od clanova dobiti najbolje i najtacnije informacije iz prve ruke koje su neophodne za pocetnika kao sto sam ja. Sto se tice mog iskustvana motorima, toga nema nesto previse, vozio sam male skutercice i automatske motore do 125 ccm. Od svih koje sam video najvise mi se svidela Yamaha tzr 50 , koju sam crvsto odlucio da kupim. Verovatno ce to biti najbezbolnija varijanta pocetnickog motora. Pored toga sto nisam bas najiskusniji u voznji motora sa manuelnim menjacima, imam i veoma malo iskustva uopste o cinjnici sta znaci motor u "dobrom" stanju a sta u losem. Samim ovim bih najlepse zamolio nekoga ko se razume u takve stvari da mi pomogne pri kupovini imenovanog motora. Svaki feedback ce biti od pomoci i nadam se da ce se neko naci ko moze da mi pomogne.

Srdacan pozdrav svim clanovima :)

Dule

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50

Zdravo Dule! Lepa uvodna rec i predstavljanje sebe. Dobrodosao na forum! 2dobrodosli2.gif

Pretpostavljam da ce se javiti i neko od clanova ko ima iskustva sa tim ili slicnim motorom. Pozdrav!

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja